+359 878 292 513

АПИМЕД ОРАЛ СПРЕЙ 20МЛ

Апимед орал спрей 20 мл.

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

МЕДИЦИНСКО ИЗДЕЛИЕ
УСПОКОЯВА ВЪЗПАЛЕНОТО ГЪРЛО И НАМАЛЯВА ДРАЗНЕНЕТО В УСТНАТА КУХИНА.Ментата е многогодишно тревисто растение. Разпространява се в Средиземноморието, Балканския полуостров, европейската част на Русия, Япония и Китай, където се и култивира.
Ментоловото масло помага срещу гадене, болки в стомаха, действа още антисептично и болкоуспокояващо при възпалителни заболявания на горните дихателни пътища, при бронхит и бронхоектазии.
Апимед Орал спрей образува защитен слой, който успокоява възпаленото гърло и намалява дразненето в устната кухина. Възпаленото и зачервено гърло често се дължи на настинка, грип, вирусни инфекции, а също и на запрашеността на въздуха или работата на климатиците. 
Спреят създава тънък защитен филм върху лигавицата на устата и гърлото, като действа като бариера срещу вредните влияния на околната среда (замърсен и запрашен въздух, микроорганизми, въздуха в климатизираните помещения), освен това успокоява възпаленото гърло.
Етеричното ментово масло има лек локално обезболяващ ефект и оставя приятно усещане за свежест.

Действие

Апимед Орал спрей образува защитен слой, който успокоява възпаленото гърло и намалява дразненето в устната кухина, които често са симптом на настинка от различен произход (грип, вирусни инфекции).



Приложение

 

Състав

АЛКОХОЛ, ВОДА, ЕКСТРАКТ ОТ ПРОПОЛИС, ГЛИЦЕРИН, МАСЛО ОТ МЕНТА.

Доза

Инструкции за употреба:
Напръскайте с Апимед Орал спрей мукозата на устата и гърлото 2-3 пъти дневно. Така се образува защитен филм от прополисовия екстракт и глицерол.

Начин на употреба:
1. Завъртете апликатора на 90 °С.
2. Нанесете спрея с натискане на помпата.
3. Върнете апликатора в началната позиция.

За информация и поръчки: