+359 878 292 513

Вирумин загряващ гел 250мл

Вирумин загряващ гел 250мл

Тегло: 250.00 гр.

Вижте още продукти от: PWM GAMA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Продуктът оказва благоприятен ефект при замръзване на краката, при състояние на повишено мускулно напрежение, преумора на мускулите, скованост на ставите, пренатоварена скелетната система. ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ е козметичен продукт.

 

Състав

Вода, Полисорбат 20 ,Пропиленгликол , Екстракт от посевен овес, Екстракт от елда, Бутиленгликол , Екстракт от плодове на бял трън, Екстракт от листа на зелен чай, Хидролизиран пшеничен протеин, Екстракт от семена на конски кестен, Глицерин, Хидролизирана гума от Тара (Молина), Гума от Тара (Молина), Карбомер, Триетаноламин , Феноксиетанол , Калиев сорбат, Имидазолидинил урея, DMDM хидантоин ,Парфюм, Ванилил бутил етер, Лимонен Линалол , Евгенол , Гераниол , Цитрал.

Доза

Нанесете тънък слой от ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ върху кожата и нежно го втрийте. Изчакайте, докато се абсорбира гела. Сгряващият ефект може да се усети след няколко минути.Прилага се 2 -3 пъти на ден.

Противопоказания

Продуктът е предназначен за външна употреба.Измивайте ръцете си внимателно след прилагането на гела .Гелът не трябва да се използва върху наранена кожа, отворени рани, екземи .Избягвайте контакт с очите. Ако настъпи контакт на очите с гела, е необходимо незабавно да ги измийте с чиста вода и се свържете с Вашия лекар. В случай на случайно поглъщане на гела е необходимо веднага да се свържете с Вашия лекар .Необходимо е да се избягва контакт на гела с лигавиците (например устната кухина, носа, интимни области).

СРОК НА ТРАЙНОСТ: Нах-добър до срока, посочен  върху опаковката.

НАЧИН НА СЪХРАНЕНИЕ:Да се съхранява на сухо място на стайна температура, между 15' С и 25'С да не се излага на пряка слънчева светлина,недостъпно за малки деца ,в оригинална опаковка.

ОПАКОВКА: Туба 250мл,

Партиден N:

Най-добър до: виж върху опаковката

ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ е дерматологично тестван и регистрирани в Националната система за регистрация на козметични продукти, Република Полша 

За информация и поръчки: