+359 878 292 513

Equilibra билков чай за красива фигура

Equilibra билков чай за красива фигура

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Equilibra

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

EQUILIBRA билков чай е разработен на основата на подбрани и сертифицирани билки, които притежават много полезни свойства и помагат за контрола на телесното тегло. Тъй като не съдържат кофеин, те са в пъти по-здравословни от обикновените чайове или кафе. Билковите чайове са богати на хранителни вещества, които ще стимулират обмяната на веществата и изгарянето на излишните калории във вашия организъм. Зеленият чай в състава на EQUILIBRA билков чай е пръв помощник за изхвърлянето на  мазнините. Етеричните масла в зеления чай притъпяват нервния стрес и съдействат за доброто ви настроение. В-витаминът тиаминснабдява мозъчните клетки с енергия. И въпреки диетата, остават във форма. Биоактивната съставка на зеления чай сапонин сгъстява още в червата излишните мазнини. Те се отделят, вместо да се натрупат в мастните депа на тялото. Другите билки в чая също подкрепят отслабването, детоксикацията и дренажа за да постигнете наистина бърз и впечатляващ ефект

Състав

зелен чай (листа) от зелен чай, дръжки от череша, лимонова кора, листа от бреза, корени от синя трева, червени лозови листа.

Доза

За приготвянето на билковия чай, използвайте отделен филтър за всяка чаша, добавете кипяща вода и оставете да се запари за около 3-5 минути (по-добре, ако се покрива). Подсладете по желание, за предпочитане с мед. Използвайте 1-2 пъти дневно.

За информация и поръчки: