+359 878 292 513

Sanct bernard ябълков оцет х 120 таблетки

Sanct bernard ябълков оцет х 120 таблетки

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Sanct Bernard

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Таблетките с ябълков оцет подпомагат клетъчното дишане и метаболизма и по този начин горенето на мазнините става по-интензивно. Подпомага бързото възстановяване на силите, тъй като нормализира киселинно-основното /рН/ равновесие в организма. Ябълковият оцет разгражда мазните в тялото и затова подобрява здравето и функционирането на черния дроб, пикочния мехур и бъбреците. Спомага за храносмилането, асимилацията в тялото и отделянето на токсините.

Допълнително действие:
Ябълковият оцет съдържа пектин и бета каротин, които укрепват имунната система, без да предизвикват странични ефекти. Подпомага прочистването на мазнините от кръвта и кръвоносните съдове, прочистването на организма от токсини, разграждането на мастните депа. Ацеролата подпомага основното действие на ябълковия оцет и поддържа организма срещу срив на имунната система, който е характерен при загубата на тегло.

Състав

Всяка дъвчаща таблетка съдържа 200 mg естествени съставки на концентрат от ябълков оцет, 200 mg ацерола на прах и 50 mg витамин С от ацерола.

Доза

2 пъти дневно половин час преди хранене се сдъвкват по 2 таблетки, като преди и след поглъщането на таблетките се изпива поне една чаша вода. Таблетките са с приятен, свеж вкус.

За информация и поръчки: