+359 878 292 513

Sanct Bernhard Лецитин Витал Х 120 капс.

Sanct Bernhard Лецитин Витал Х 120 капс.

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Sanct Bernard

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Енергични и с бърза мисъл!

 

Състав:

Всяка капсула съдържа: соев лецитин (17%) – 100mg, корени от женшен – 100mg, L-глутаминова киселина – 50mg, ниацин – 18mg, соли и естери на витамин Е – 12mg (18 I.E.), витамин B1 (мононитрат) – 1,5mg, витамин B2 –1,8mg, витамин B6(хидрохлорид) –1,9mg, витамин B12 – 3μg.

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: липса на енергия, лоша концентрация, проблеми с нервната система, натрупване на мазнини по артериите – атеросклероза, предменструален синдром (ПМС), болки в ставите, косопад, токсикация на черния дроб, употреба на големи количества алкохол,
безсъние, безпокойство, усещане за безсилие и умора, при тежки физически и психически натоварвания.

 

Действие:

Лецитинът подпомага нормалното функциониране на: сърдечно-съдовата система, черния дроб, мозъка, храносмилането на мазнините и абсорбцията на мастноразтворимите витамини. Глутаминовата киселина и женшенът допълват това по целесъобразен начин. B-витамините, които са обхванати в т.нар. витамин B-комплекс, са от особено значение за нервната система и мозъка в човешкото тяло, за обмяната на веществата, за лигавиците и кожата.


Допълнително действие:

Лецитинът и витамините от B-комплекс подпомагат: заздравяването на обвивките на нервните клетки, метаболизма на мазнините, концентрацията и паметта. Женшенът повишава устойчивостта на организма (психическа и физическа).

 

Начин на употреба:

3 пъти на ден по 1 капсула с вода.

Знаете ли, че......
Лецитинът е вид липид, който е необходим на всяка жива клетка на организма. От това есенциално мастно вещество са изградени: защитните обвивки на мозъка, мускулите и нервните клетки, както и клетъчните мембрани, чрез които се регулира преминаването на хранителни вещества навътре и навън от клетката. Соевият лецитин е особено богат на ценни фосфолипиди, които се съдържат във всяка телесна клетка. Те са от важно значение при много метаболитни процеси в черния дроб, бъбреците, жлъчката и белите дробове. Освен това лецитинът съдържа важни хранителни съставки
за нервната система и подпомага съзнателното хранене без холестерин. Лецитинът представлява над 30% от главния мозък и над 65% от цялата нервна тъкан в тялото. L-глутаминовата киселина е една от 2-те аминокиселини, които влизат в състава на човешките белтъци. Тя се използва от мозъка за гориво и синтез на белтъци. 


За информация и поръчки: