+359 878 292 513

Sanct Bernhard Капсули за подобряване на слуха Х 120

Sanct Bernhard Капсули за подобряване на слуха Х 120

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Sanct Bernard

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Описание на продукта: Капсули за подобряване на слуха Sanct Bernhard

Sanct Bernhard препоръчва за подпомагане при: намаляване на слуха, свързано с нормалния процес на стареене на организма.

Действие: Слухът е едно от най-важните човешки сетива. За повечето хора между 50-та и 60-та година обаче, започва постепенно намаляване на слуха. Причината за това влошаване обикновено е естественият процес на остаряване, който засяга вътрешното ухо и неговите сетивни клетки. Според последните изследвания на учените някои хранителни микроелементи като цинк, фолиева киселина, селен и витамин В12 могат да намалят или ограничат последиците от напредването на възрастта, свързани с ограничаване на слуха.

Допълнително действие: Процесът, който наричаме стареене, фактически не е нищо повече от непрекъснато повишаващо се натрупване на промени, предизвикани или съдействани от присъствието на свободни радикали. Витамините С и Е са мощни антиоксиданти, които защитават организма от свободните радикали, а L-карнитинът и магнезият са жизнено важни за активирането и доставянето на енергия до клетките, за да може вътрешното ухо да извършва нормално своите функции.

Начин на употреба: 2 пъти на ден х 1 капсули с вода.

Знаете ли, че ...
Значителен брой от здравните проблеми, които стоят пред хората на възраст над 60 години, могат да бъдат приписани на недостига на хранителни вещества в организма. При много възрастни хора се наблюдават симптоми на малабсорбция (затрудненото абсорбиране на хранителни вещества, витамини и минерали от лигавицата на стомаха и червата).

Недостигът на витамин В12 е особено изразен проблем. Загубата му може да доведе до развитие на неврологични симптоми, като изтръпване на тялото, невъзможност за координиране на движенията и мускулите, загуба на равновесие, памет и слух, дезориентация и психически заболявания.


За информация и поръчки: