+359 878 292 513

Бял крем Рачев

Бял крем Рачев

Тегло: 55.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


БЯЛ КРЕМ „РАЧЕВ"

Този лековит бял крем за кожни заболявания повече от сто години се приготвя от стара габровска фамилия по оригинална, изпитана народна рецепта и се предава от поколение на поколение. Всички използвани при производството му суровини са от натурален произход. Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти и ароматизатори. Представлява бял крем с уникална комбинация от съставки, които го правят подходящ за употреба при кожни раздразнения.

Кремът е разработен на базата на цинков окис, който има доказано противовъзпалително действие. Успокоява раздразненията и премахва дискомфорта, създава защитна бариера на кожата спрямо външни дразнители и вредните ултравиолетови лъчи.
Маслиновото масло, включено в състава му, е богато на ненаситени мастни киселини, витамини А, Е и D, има антиоксидантно действие, благоприятства добрата попиваемост, омекотява и овлажнява кожата.
Масленият екстракт от невен действа благотворно върху кожата. Използва се широко в народната медицина като противовъзпалително средство и за по-бързо заздравяване на ранички. Невенът има доказани антимикробно, противовъзпалително, заздравяващо, успокояващо, омекотяващо й овлажняващо действие.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: кремът притежава силен противовъзпалителен ефект и има широк спектър на действие. Едно-две намазвания са достатъчни за зарастване на малки ранички, охлузвания и възпаления на кожата. Може да се прилага върху лицето и тялото. Оказва благотворно въздействие върху чувствителна, раздразнена, груба и напукана кожа.
Ефективно средство е за всякакви рани, включително следоперационни, варикозни рани (вследствие на разширени вени по краката), рани от залежаване, трудно заздравяващи рани на диабетици, рани след едра шарка, като заличава белезите. Има чудесното свойство да изсмуква гнойта от раната и тя да заздравява бързо отвътре навън. Много подходящ е при циреи, гнойно акне, рани от измръзване, лишеи, протрито, подсичане при бебета. Лекува всякакъв вид изгаряния, включително слънчеви, различни екземи - сухи и мокри, успешно се справя с трудно лечимия псориазис, също и с херпеси, напукани пети и длани, с фистули при хемороиди. Помага при обриви на алергична основа, премахва кокоши тръни, миризмата и изпотяванията на краката, гъбички между пръстите и в слабините. При ухапване от насекоми като се намаже веднага, отстранява болката, сърбежа, отока, възпалението по кожата.
Приложен веднага след нараняване или изгаряне, кремът не позволява да останат белези от раната, а старите белези след упорито мазане избледняват.

УПОТРЕБА: Болното място се намазва сутрин и вечер, като се покрива с крем и около раната. При рани върху крема се поставя марля, която се сменя при всяка следваща превръзка. Когато се налага, кремът се почиства от кожата с марля, напоена леко със зехтин или олио.
Да не се комбинира кремът с други мазила!!!

Състав: OLEA EUROPEA FRUIT OIL, ZINC OXIDE, CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Не са забелязани.

СЪХРАНЕНИЕ: При нормални стайни условия се запазва една година, но е лековит и след това. При сгъстяване може да се разбърка с няколко капки зехтин. Не бива да има съприкосновение с метални предмети.

Опаковка: 55 г.

Производител: ЕТ "Рачев" Габрово, България.

 

За информация и поръчки: