+359 878 292 513

РЕГУЛАТПРО МЕТАБОЛИК 350МЛ

Регулатпро Метаболик 350мл

Тегло: 500.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Действие

Течен, органичен концентрат, добит чрез каскадна ферментация от свежи плодове, ядки и зеленчуци + магнезий + микроелементи + витамини B, C и D.

Здравето зависи от динамичното равновесие между процесите на синтез и разграждане. Стресът, заседналият начин на живот, токсините от околната среда и нездравословното хранене създават дисбаланс в крехкото равновесие на човешкия организъм. Това води до ниски енергийни нива в клетките и разстройва регулацията на клетъчния метаболизъм.
За да съхраним или възвърнем здравето си, от огромна важност е да поддържаме биорегулационните процеси на нормалното им високоенергийно ниво чрез оптимизиране на клетъчната енергия.

Какво представлява ензимната система в човешкото тяло?
Човешкото тяло е изградено от около 100 трилиона клетки.
В него се извършват около 200 милиона процеси дневно. Всеки един процес се контролира и регулира от ензими, произвеждани от клетките, специално за дадения процес.
Животът всъщност представлява ензимно регулирано взаимодействие между всички процеси, осъществявани в човешкото тяло.
Следователно, заболяването е прекъсване хармоничното действие между ензимите.
Ензимите в организма ни действат синергично и ако един се активира, отключва се цяла каскада от ензими, готови за действие.
Статистиката показва, че продължителността на живота и неговото качество са в пряка зависимост от ефективното действие на ензимите.
Според мащабни международни изследвания, над 80% от световната популация страда от недостиг на жизненоважни нутриенти и ниски ензимни нива. Първите симптоми са умора, изтощение, лоша концентрация, предразположеност към инфекции, кожни проблеми, обща вялост и храносмилателни проблеми.

Ензимите в тялото регулират здравето
Здравето зависи от нормалната физиологична активност на ензимите, тъй като всички жизнени процеси са регулирани от тях: свързване и елиминиране на всички токсини и свободни радикали; намаляване на холестерола; поддържане вискозитета на кръвта с цел предотвратяване образуването на тромби; възстановяване на нервната проводимост; зарастване на рани и спиране на болката; алкално-киселинно равновесие; балансиране функцията на стомашно-чревния тракт.
Ензимните биоконцентрати подкрепят функцията на нормалната чревна флора (добрите бактерии), като по този начин се подсигурява нормалното храносмилане в гастро-интестиналния тракт. Това автоматично повлиява всички оздравителни процеси. Те помагат за освобождаването на клетките и съединителната тъкан от тежки метали и други екзогенни токсини (приемани от околната среда).
Ензимните биоконцентрати могат напълно да неутрализират киселинната среда в организма в рамките на три месеца и да енергизират всяка клетка, като така постепенно възстановяват нейното нормално енергийно ниво. Ензимните биоконцентрати активират симбионтите. По този начин се прекъсва натрупването на токсини и стартира изчистването на кръвта. Това от своя страна предотвратява по-нататъшното отравяне на клетките.

Нутриенти за ензимните процеси в организма
Концентрат, добит чрез каскадна ферментация + магнезий + микроелементи + витамини В, С и D.
Регулатпро Метаболик съдържа концентрат получен чрез каскадна ферментация. Хромът допринася за поддържането на нормална концентрация на глюкоза в кръвта. Цинкът допринася за нормалното протичане на метаболизма на въглехидратите.
Магнезият, манганът, витамините В1, В2, ВЗ, В6, В12, пантотеновата киселина и витамин С са важни за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.
Магнезият, витамините В2, ВЗ, В6, В12, пантотеновата киселина, фолиевата киселина и витамин С допринасят за намаляване чувството на отпадналост и умора. Витамин В1 допринася за нормалната сърдечна функция. Витамините В6, В12, С, D3, фолиевата киселина и цинкът допринасят за нормалната функция на имунната система. Витамин В2, витамин С, цинкът и манганът допринасят за защитата на клетките от оксидативен стрес. Магнезият, витамините В1 и В6 са важни за нормалното функциониране на нервната система.

Каскадна ферментация
Каскадна ферментация - процес на отключване и обогатяване по законите на майката природа. По този начин ценната "същност" на растението се извлича, прехвърляйки на Регулатпро Метаболик своите уникални свойства. Процесът каскадна ферментация е защитен с европейски патент: ЕР 1153549.
Патентованата каскадна ферментация е динамичен многостепенен ферментационен процес. Внимателно подбрани свежи плодове, ядки и зеленчуци от биоземеделие, се разграждат по натурален начин от млечно кисели бактерии в последователни ферментационни фази в продължение на няколко седмици. Ензими и други протеини са фрагментирани до удобни за усвояване размери. Ценни вторични растителни продукти се освобождават в дясно въртящата млечна киселина, получена в процеса на каскадна ферментация. Здравословни съставки се генерират от млечнокисели бактерии. По този начин тялото лесно и бързо приема ценните, защитни и засилващи виталността субстанции.

Регулатпро Метаболик балансира ензимната система на човешкото тяло и клетъчния метаболизъм, което оптимизира усвояването и използването на приетите хранителни вещества, минерали и витамини. Засилената формула на продукта подпомага дейността на ендокринната и сърдечната системи, нормализира функциите на черния дроб и балансира метаболизма при високо кръвно налягане, високи нива на кръвната захар, повишен холестерол и наднормено тегло.

Ползи от приема на Регулатпро Метаболик:

    Подпомага ензимния баланс;
    Ускорява метаболизма;
    Регулира дейността на ендокринната система;
    Компенсира загубата на течности след спорт и интензивна физическа дейност;
    Помага за редуциране на теглото;
    Поддържа нормалното функциониране на черния дроб.

Регулатпро Метаболик може да се приема и при симптомите / заболяванията, показани за Регулатпро Био, но също така се препоръчва при следните състояния:

    Липса на витамини и минерали по време на детоксикиращи режими и диети;
    Небалансирано хранене;
    Нездравословен начин на живот;
    Силно физическо и умствено натоварване;
    Стрес;
    Отслабен имунитет;
    Профилактика на вирусни заболявания;
    Проблеми със съня;
    Хипертония;
    Високи нива на кръвна захар;
    Наднормено тегло (най-вече натрупване на мазнини в областта на корема)
    Засилен "глад за сладко".



Начин на употреба
Започнете и завършете деня си с 10 ml Регулатпро Метаболик (1/2 мерителна чашка). Приемете неразреден и задръжте известно време в устата преди поглъщане. В случай че имате чувствителен стомах, разредете в чаша вода.
Разклатете преди употреба.
Съдържанието трябва да се консумира в рамките на един месец от отварянето.
Съхранявайте на място защитено от директна слънчева светлина и топлина. Възможно е да има различия във вкуса, цвета, миризмата и бистротата на продукта, поради използването на свежи суровини.
Натурален продукт без оцветители и консерванти, алкохол, захар, глутен и мляко.
Подходящ за вегани.
Нормално вкусът е кисел, като на ферментирал продукт, поради специфичния метод на извличане на активните съставки чрез каскадна ферментация.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Не трябва да се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.
Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Състав: каскадно-ферментирал концентрат (произведен от вода, лимони, фурми, орехи, соя, кокосови орехи, лук, растителен глицерин, целина, соеви кълнове, артишок, грах, просо, куркума), концентрат от портокалов сок, магнезиев цитрат 3,3%, екстракт от ацерола (17,5%, вит. С) 1,14%, естествен аромат (портокал), ванилов екстракт, цинков хлорид 0,1%, манганов сулфат 0,03%, калциев-D-пантотенат 0,03%, никотинамид 0,02%, холекалциферол 0,01%, пиридоксинхидрохлорид 0,002%, рибофлавин 0,002%, тиамин хидрохлорид 0,002%, птероилмоноглутамова киселина 0,0015%, хром (III) хлорид 0,00063%, цианкобаламин 0,000004%.
Състав и хранителна стойност    за 100 ml    %**    Дневна доза = 2 x 10 ml    %**
Енергийна kJ/kcal стойност    194 / 46.4    -    38.8 / 9.3    -
Протеини    0.64 g    -    0.13 g    -
Въглехидрати    10.39 g    -    2.08 g    -
от които захари    5.03 g    -    1.00 g    -
Мазнини    0.14 g    -    < 0.1 g    -
от които наситени мастни киселини    < 0.1 g    -    < 0.1 g    -
Фибри    1.16 g    -    0.23 g    -
Сол    0.03 g    -    < 0.01 g    -
Витамин С    100 mg    125    20 mg    25
Витамин D    25 μg    500    5 μg    100
Тиамин (витамин В1)    1.65 mg    150    0.33 mg    30
Рибофлавин (витамин В2)    2.1 mg    150    0.42 mg    30
Ниацин (витамин В3)    24 mg    150    4.8 mg    30
Патотенова киселина    9 mg    150    1.8 mg    30
Витамин В6    2.1 mg    150    0.42 mg    30
Фолиева киселина    150 μg    75    30 μg    15
Витамин В12    3.75 μg    150    0.75 μg    30
Магнезий    375 mg    100    75 mg    20
Цинк    50 mg    500    10 mg    100
Манган    10 mg    500    2.0 mg    100
Хром    125 μg    312.5    25 μg    62.5

** % от препоръчителната дневна доза (ПДД) според препоръките на ЕС.

 

За информация и поръчки: