+359 878 292 513

БИОТРЕЙД-ПЮЕР СКИН ТОНИК

Биотрейд Pure skin Ексфолиращ Тоник 60 мл.

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: Биотрейд

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ПЮЪР СКИН ТОНИК


ПЮЪР СКИН ЕКСФОЛИИРАЩ ТОНИК е комбинация от естествени Алфа и Бета хидрокси киселини с азелаинова киселина. Той нежно ексфолиира повърхностния слой клетки, като осигурява постоянно разкриване на нова, по-нежна, млада и здрава и кожа. Регулира прекомерната мастна секреция,  изглажда фините бръчки и белези и свива разширените пори. Същевременно стимулира изграждането на колагена и равномерното му натрупване и хоризонтално разпределение в горната папиларна дерма. Това е причината за  изглаждането на малките бръчки и за повишаване еластичността на кожата.


СЪДЪРЖАНИЕ:  10% Азелаинова киселина, 8% Гликолова киселина, 3%Салицилова киселина.


СЪВЕТ: При употребата на ПЮЪР СКИН ЕКСФОЛИИРАЩ ТОНИК е добре да знаете, че той предизвиква лек химически пилинг, при който е нормално кожата да се зачерви и след няколко дни да започне леко да се излющва. Действието на киселините се усеща като леко щипане и парене, което преминава до няколко минути. След 30 минути можете да нанесете ХИДРОМАСК - ДЪЛБОКО РЕВИТАЛИЗИРАЩА И ХИДРАТИРАЩА МАСКА. Не е препоръчително  1 час преди и след употребата на ПЮЪР СКИН за използвате други козметични продукти, тъй като те биха могли да направят нежелана реакция с киселините и да засилят или неутрализират тяхното действие.


Ако Вашата кожа реагира много бурно със силно зачервяване и сериозно излющване е добре да разредите употребата на ПЮЪР СКИН ТОНИК  докато намерите оптималния за Вас график.


ПЮЪР СКИН ЕКСФОЛИИРАЩ ТОНИК е препоръчан за употреба при мазна и  склонна към акне кожа , при белези и фини бръчки, за подобряване текстурата  и хидратацията на кожата, черни точки. Постоянното излющване стимулира колагеногенеза и кожната регенерация, затова ПЮЪР СКИН може да се използва постояно, но задължително трябва да се ползва и фотозащитен крем с висок фактор на защита!

 

За информация и поръчки: