+359 878 292 513

КАЛОРЕКС КАПС.Х 30

Калорекс капсули х 30

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: BOROLA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Съвет за отслабване
Опитвате се да свалите коремчето? Много внимавайте какви и колко въглехидрати приемате и избягвайте при всички случай изкуствените подсладители. Различни сладки продукти съдържат рафинирани захари и карат кръвната захар да се покачва, което води до качване на килограми. Изберете пълнозърнести храни, бобови храни и, разбира се, зеленчуци.
 

Какво представлява Калорекс?

Калорекс е природен продукт, комбинация от две взаимно потенциращи се съставки. Всяка капсулаКалорекс съдържа 500 mg екстракт от Garcinia Cambogia (hydroxycitrate) и 100 mcg хром пиколинат.

Каква е ролята на хидроксицитрат в Калорекс?

Хидроксицитратът намалява количеството мазнини чрез увеличаване на изгарянето и потискане на синтезата им. Той има щадящо белтъчините действие, тъй като избирателно изгаря мазнините. Потиска апетита и увеличава основната обмяна. По тези механизми хидроксицитратът помага за редуциране на телесната маса, без драстично намаляване количеството на консумираната храна. Като допълнителен ефект, хидроксицитратът намалява нивото на холестерола и триглицеридите в кръвта и води до нормализиране на хиперлипидемията.

Каква е ролята на хром пиколинат в Калорекс?

Приложени самостоятелно, хидроксицитратът и хром пиколинатът са ефективни за намаляване на телесното тегло. Проучвания показват, че тяхната комбинация има потенциращ ефект за намаляване на теглото и повишава три пъти успеха, в сравнение с прилагането само на диета.Калорекс потенцира ефекта от диетата и физическата активност. След прилагане на Калорекс в продължение на осем седмици, теглото намалява с над 5 kg, а само с диета- 2 kg. Калорекс осигурява по-стриктното придържане на отслабващия към предписаната диета, по-голяма жизненост и по-силно потискане на апетита.

Какво е рационалното в комбинацията Калорекс?

Хром пиколинатът е биологичноактивна форма на хрома. Играе важна роля при метаболизма на въглехидратите и мазнините и е незаменим коректор на инсулина. Недостигът на хром води до намаляване на термогенезата и увеличаване синтезата на мазнини. Недостигът на хром причинява функционални смущения в центъра на апетита и предизвиква „фалшиво” чувство за глад. Хром пиколинатът намалява телесното тегло като потиска апетита и засилва основната обмяна. Освен това, понижава серумния холестерол и увеличава нивото на липопротеините с висока плътност (HDL) – т.нар. „добри липопротеини”.

Какви са предимствата на Калорекс?

С Калорекс се постига намаляване на телесното тегло по естествен здравословен начин, без гладуване и без да се наблюдават странични действия посредством:

  • избирателно увеличаване изгарянето на мазнини
  • щадящо белтъчините действие
  • намаляване образуването на мазнини
  • потискане на апетита
  • увеличаване на основната обмяна

Освен това Калорекс намалява нивото на триглицеридите и холестерола и регулира кръвната захар.

 

Как да приемаме Калорекс?

 

По 2 капсули дневно, 30 минути преди хранене. Продължително време.

Как да постигнем максимален ефект с Калорекс?

 
  • движение
  • диета
  • КАЛОРЕКС

CALOREX е запазена търговска марка на фирма БОРОЛА.
Продуктът е произведен в САЩ в съответствие с най-високите изисквания на Добрата производствена практика.
Да се съхранява на сухо и недостъпно за деца място, при температура под 30?С.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

За информация и поръчки: