+359 878 292 513

ТОШКОВ-ПЕКТИВИТ С АКТИВ ТАБЛ.Х 120

Тошков-Пективит с актив х 120

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: ТОМИЛ ХЕРБ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ПЕКТИВИТ С АКТИВ

 

Хранителната добавка пективит помага за редуцирането на високия холестерол. Пективит спомага за пречистването на токсините от тялото. Пективит има полезно действие при заболявания на стомаха и червата.

Как действа?
ПЕКТИВИТ С АКТИВ действа благоприятно при увеличен холестерол и липиди в кръвта. Съдейства за изхвърляне на токсините от храносмилателния тракт. Има благоприятен ефект при стомашно-чревни смущения. Д-р Тошков използва Пективит С когато лекува повишен холестерол и липиди в кръвта, както и като допълнително средство при чернодробни и сърдечно-съдови заболявания.

Как и колко може да се приема?

Пективит С Актив се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е 2 таблетки дневно. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 4-6 месеца).

Състав /1 табл. в мг./

Ябълков пектин E 440

250 мг.

Инулин

213 мг.

Витамин С Е 300

34 мг.

Натурално идентичен аромат

3 мг.

Продуктът е подготвен за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

Какво е Инулин и как действа ?

Инулин – важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо. Това прави инулина незаменим помощник при лечение на дисбактериоза и остеопороза.

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Пективит С Актив няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 10 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Пективит С Актив не може да се получи. Пективит С Актив не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Пективит С Актив може да се комбинира със всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Особено подходяща е комбинацията с таблетките „Хепатостим”.

Къде се произвежда?

ПЕКТИВИТ С АКТИВ се произвежда във фабриката за билкови продукти на „Томил Херб” ООД, гр. Септември – България. Фабриката отговаря на всички европейски изисквания за производство на хранителни добавки. Притежава сертификатите ISO 9001:2000 и ISO 22000:2005 HACCP. В момента тече сертификация за контрол и производство на BIO продукти(биологично чисти). Във фабриката работят 42 високо квалифицирани специалисти.
Фабриката на „Томил Херб” ООД притежава собствена система за пречистване и стерилизация на билките, както и микробиологична и физикохимична лаборатории. Цикълът на производство е затворен и напълно автоматизиран.
Продуктите се проследяват от събирането на билката, през производството, до краен продукт. Качеството и всички полезни действия на билковите продукти се контролират непрекъснато, като най-голямата гаранция за това са покритите изсквания по ISO 9001:2000 и ISO 22000:2005 HACCP.

За информация и поръчки: