+359 878 292 513

ТОШКОВ-НЕВРОЛАКСИН ПЛЮС ТАБЛ.Х 120

Тошков - Невролаксин плюс х 120

Тегло: 300.00 гр.

Вижте още продукти от: ТОМИЛ ХЕРБ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ТОШКОВ НЕВРОЛАКСИН ПЛЮС

 

Невролаксин плюс е хранителна добавка за нормализиране на функциите на нервната система. Невролаксин плюс има релаксиращо действие. Невролаксин плюс намалва тревогата, чувствата за потиснатост и безсънието.

Как действа?

Невролаксин плюс е билков продукт за нервната система. Подкрепя функцията на нервната система. Действа релаксиращо при усилена умствена дейност, стрес, тревога, подтиснатост и безсъние. Д-р Тошков лекува успешно всички заболявания на нервната система, в т. ч. невроза, депресия, апатия, страхова невроза, епилепсия и безсъние с помощта на Невролаксин плюс.

Как и защо е създаден НЕВРОЛАКСИН ПЛЮС?

Има много хранителни добавки и лекарства за лечение на нервната система, но нито едно от тях не съчетава в себе си полезното въздействие върху организма, което билките в Невролаксин плюс имат. Те въздействат благоприятно върху щитовидната жлеза, централната и периферна нервна система, сърдечната дейност, периферното кръвоснабдяване, вестибуларния апарат и цялостния тонус на организма. Д-р Тошков смята, че прекомерната употреба на антидепресанти и психотропни вещества е много вредна и крайно нежелателна. След проведените проучвания, той е установил, че зависимостта към тези препарати и тяхната силна токсичност към черния дроб и бъбреците е много пъти по-голяма от временния ефект, който те могат да проявят. Във всички случаи натоварената нервна ситема е свързана с правилната работа на щитовидната жлеза и достатъчното мозъчно кръвоснабдяване, за което много от хората не се замислят.

Как и колко може да се приема?

Невролаксин Плюс се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е 3 таблетки дневно. Благоприятното действие на Невролаксин Плюс върху нервната система в повечето случаи се проявява още след 3-ти-4-ти ден на приема и в по-редки случаи – след 10-тия ден. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 2 – 4 месеца).

Състав /1 табл. в мг./

Глог

26 мг.

Маточина

26 мг.

Великденче

26 мг.

Розмарин

26 мг.

Хмел

26 мг.

Жълт кантарион

29 мг.

Върбинка

29 мг.

Валериана

31 мг.

Жълта комунига

21 мг.

Лавандула

32 мг.

Мента

32 мг.

Инулин

175 мг.

Кафяви водорасли

21 мг.

 

 

Билките, които се използват във Невролаксин Плюс са с доказан произход и най-високо качество в България. Събирани са в най-чистите райони на България – планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Те са подготвени за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

Какво е Инулин и как действа ? 

Инулин – важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо. Това прави инулина незаменим помощник при лечение на дисбактериоза и остеопороза.

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Невролаксин Плюс няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 10 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Невролаксин Плюс не може да се получи. Невролаксин Плюс не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Невролаксин Плюс може да се комбинира с всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Когато д-р Тошков лекува своите пациенти, той използва следните комбинации: 

При страхова невроза – Невролаксин + Тиреостим + Жълт кантарион 
При безсъние – Невролаксин + Глог, Мента, Валериана 
При депресия и сърдечна невроза – Невролаксин + Тиреостим + Глог, Мента, Валериана 
При хронична мозъчна умора – Невролаксин + Виталецитин 
При апатия, безсъние, световъртеж – Невролаксин + Маточина + Гинко Билоба

Къде се произвежда?

НЕВРОЛАКСИН ПЛЮС се произвежда във фабриката за билкови продукти на „Томил Херб” ООД, гр. Септември – България. Фабриката отговаря на всички европейски изисквания за производство на хранителни добавки. Притежава сертификатите ISO 9001:2000 и ISO 22000:2005 HACCP. В момента тече сертификация за контрол и производство на BIO продукти(биологично чисти). Във фабриката работят 42 високо квалифицирани специалисти.
Фабриката на „Томил Херб” ООД притежава собствена система за пречистване и стерилизация на билките, както и микробиологична и физикохимична лаборатории. Цикълът на производство е затворен и напълно автоматизиран.
Продуктите се проследяват от събирането на билката, през производството, до краен продукт. Качеството и всички полезни действия на билковите продукти се контролират непрекъснато, като най-голямата гаранция за това са покритите изсквания по ISO 9001:2000 и ISO 22000:2005 HACCP.

За информация и поръчки: