+359 878 292 513

ТОШКОВ-УРОФИТ ПРИМА ТАБЛ.Х 120

ТОШКОВ УРОФИТ ПРИМА ТАБЛЕТКИ Х 120

Тегло: 300.00 гр.

Вижте още продукти от: ТОМИЛ ХЕРБ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ТОШКОВ УРОФИТ ПРИМА

 

Урофит прима е хранителна добавка за бъбреците. Урофит прима спомага за нормализирането на функциите на бъбреците. Урофит прима спомага да не се образуват камъни в бъбреците.

Как действа?

Урофит прима е билков продукт за бъбреците. Подкрепя нормалната функция на бъбреците и пикочните пътища. Съдейства за предотвратяване образуването на пясък и камъни. Допринася за премахване на бактериите в урината и отоците, получени вследствие на бъбречни възпаления. Д-р Тошков лекува всички заболявания на бъбреците и пикочните пътища – пиелонефрит, камъни в бъбреците, цистит, бактерии в урината и глумерулонефрит с помощта на Урофит прима.

Как и защо е създаден УРОФИТ ПРИМА?

Бъбреците и бъбречните пътища не боледуват сами. Според д-р Тошков причината е възпалителен процес, който започва от горния дихателен тракт, носа и синусите. Бъбреците реагират на всички вирусни и бактериални възпаления, като променят качеството на филтрацията и количеството на урината. В следствие на това се получава хронично възпаление (пиелонефрит), от което страдат много хора, без да имат представа какво ги заплашва. Възпалението на бъбреците води след себи си неприятно въздействие върху имунната система и по-точно: често боледуване, субфебрилна температура, а последствията на това е образуването на бъбречни камъни. При комбинация от нарушена бъбречна функция и заболяване на черния дроб се получава подагра, при която уратните кристали се отлагат в ставния апарат. Много неправилно е подаграта да се смята за ставно заболяване. Урофит е комбинация от билки, които допринасят за нормализиране на бъбречната функция, повишаването имунитета на организма. Съдействат за премахването на патогенната бактериална флора и камъни в бъбреците.

Как и колко може да се приема?

Урофит Прима се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е 3 таблетки дневно. Благоприятното действие на Урофит Прима се проявява след 2-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 6-12 месеца).

Състав /1 табл. в мг./

Троскот

17 мг.

Синя хвойна

19 мг.

Царевична коса

19 мг.

Леска

19 мг.

Златна пръчица

31 мг.

Камшик

31 мг.

Репей

31 мг.

Мечо грозде

31 мг.

Ветрогон

31 мг.

Еньовче

31 мг.

Полски хвощ

31 мг.

Инулин

175 мг.

Вишна

17 мг.

Магданоз

17 мг.

Билките, които се използват във Урофит Прима са с доказан произход и най-високо качество в България. Събирани са в най-чистите райони на България – планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Те са подготвени за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

Какво е Инулин и как действа ? 

Инулин – важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо. Това прави инулина незаменим помощник при лечение на дисбактериоза и остеопороза.

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Урофит Прима няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 10 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Урофит Прима не може да се получи. Урофит Прима не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Урофит Прима може да се комбинира с всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Когато д-р Тошков лекува своите пациенти, той използва следните комбинации: 

При хроничен пиелонефрит – Урофит + Полски хвощ 
При цистит и бактерии в урината – Урофит + Мечо грозде + Лакторея 
При простатит – Урофит + Простатин + Мечо грозде 
При камъни в бъбреците – Урофит + Полски хвощ + Мечо грозде 
При глумерулонефрит – Урофит + Полски хвощ + Хепатостим 
При подагра – Урофит + Хепатостим + Ревмофит

Къде се произвежда?

УРОФИТ ПРИМА се произвежда във фабриката за билкови продукти на „Томил Херб” ООД, гр. Септември – България. Фабриката отговаря на всички европейски изисквания за производство на хранителни добавки. Притежава сертификатите ISO 9001:2000 и ISO 22000:2005 HACCP. В момента тече сертификация за контрол и производство на BIO продукти(биологично чисти). Във фабриката работят 42 високо квалифицирани специалисти.
Фабриката на „Томил Херб” ООД притежава собствена система за пречистване и стерилизация на билките, както и микробиологична и физикохимична лаборатории. Цикълът на производство е затворен и напълно автоматизиран.
Продуктите се проследяват от събирането на билката, през производството, до краен продукт. Качеството и всички полезни действия на билковите продукти се контролират непрекъснато, като най-голямата гаранция за това са покритите изсквания по ISO 9001:2000 и ISO 22000:2005 HACCP.

За информация и поръчки: