+359 878 292 513

ТОШКОВ-ГЛЮКОНОРМ ПЛЮС ТАБЛ.Х 1

ТОШКОВ ГЛЮКОНОРМ ПЛЮС ТАБЛЕТКИ Х 120

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: ТОМИЛ ХЕРБ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ТОШКОВ ГЛЮКОНОРМ ПЛЮС 

 

Глюконорм плюс е хранителна добавка нормализираща кръвната захар. Глюконорм плюс редуцира високите нива на кръвната захар. Глюконорм плюс може да се използва при лекуванена на диабет.

Как действа?

Глюконорм плюс е билков продукт, съдействащ за нормализиране на кръвната захар. Съдейства за подобряване работата на панкреаса и регулиране на отделянето на инсулин в кръвта. Допринася за намаляване нивото на повишената кръвна захар. Д-р Тошков лекува диабет I-ви и II-ри тип, както и всички нежелани реакции в следствие на диабета: ретинопатия, нефропатия и невропатия с помощта на Глюконорм плюс .

Как и защо е създаден ГЛЮКОНОРМ ПЛЮС?

Диабета е болестно състояние на организма, което е следствие на нарушената ендокринна функция на панкреаса. Винаги причината е преживян стрес и нарушение на нервната система, при което се получава силен спазъм в панкреаса и той спира да отделя инсулин. За да се нормализира естественото състояние на организма, трябва да се направи комплексно лечение върху нервната система, черния дроб и функцията на панкреаса. Погрешно е веднага да се включва инсулин. Започне ли инсулинолечението, пакреаса става ленив и това затвърждава диабетното заболяване. Глюконорм плюс съчетава всички билки, които оказват благотворно действие върху кръвната захар, нервната система и чернодробната функция.

Как и колко може да се приема?

Глюконорм Плюс се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е 3 таблетки дневно. Благоприятното действие на Глюконорм Плюс се проявява след 1-вия месец на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (до нормализиране нивото на кръвната захар).

Състав /1 табл. в мг./

Офика 21 мг. Жълта комунига 21 мг.
Коприва 21 мг. Черна боровинка 21 мг.
Червен кантарион 26 мг. Къпина 26 мг.
Гимнема 26 мг. Глухарче 26 мг.
Орех 26 мг. Цариче 31 мг.
Черница 31 мг. Бобови шушулки 36 мг.
Инулин 175 мг. Царевична коса 13 мг.

Билките, които се използват във Глюконорм Плюс са с доказан произход и най-високо качество в България. Събирани са в най-чистите райони на България - планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Те са подготвени за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

Какво е Инулин и как действа ? 

Инулин – важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо. Това прави инулина незаменим помощник при лечение на дисбактериоза и остеопороза.

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Глюконорм Плюс няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 10 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Глюконорм Плюс не може да се получи. Глюконорм Плюс не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Глюконорм плюс може да се комбинира с всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Когато д-р Тошков лекува своите пациенти, той използва следните комбинации: 

При диабет I–ви тип – Глюконорм + Невролаксин + Хепатостим 
При диабет II-ри тип – Глюконорм + Невролаксин + Невен 
При старчески диабет – Глюконорм + Церебростим + Пективит С

Къде се произвежда?

ГЛЮКОНОРМ ПЛЮС се произвежда във фабриката за билкови продукти на „Томил Херб” ООД, гр. Септември – България. Фабриката отговаря на всички европейски изисквания за производство на хранителни добавки. Притежава сертификатите ISO 9001:2000 и ISO 22000:2005 HACCP. В момента тече сертификация за контрол и производство на BIO продукти(биологично чисти). Във фабриката работят 42 високо квалифицирани специалисти.
Фабриката на „Томил Херб” ООД притежава собствена система за пречистване и стерилизация на билките, както и микробиологична и физикохимична лаборатории. Цикълът на производство е затворен и напълно автоматизиран.
Продуктите се проследяват от събирането на билката, през производството, до краен продукт. Качеството и всички полезни действия на билковите продукти се контролират непрекъснато, като най-голямата гаранция за това са покритите изсквания по ISO 9001:2000 и ISO 22000:2005 HACCP.

За информация и поръчки: