+359 878 292 513

URIAGE-1ERE LAIT HIDRATANT-ХИДР.МЛ.БЕБЕ

Uriage 1Ere Lait Hidratant Хидратиращо мляко за бебе 400 мл.

Тегло: 500.00 гр.

Вижте още продукти от: URIAGE

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Uriage Baby 1st Moisturizing Milk с флуидна и лека текстура, подходящо за ежедневна грижа за лице и тяло. Възстановява комфорта на кожата, показваща признаци на изсушаване, вследствие действието на твърдата вода, триене в дрешките и неблагоприятното влияние на агресивните климатични условия. Юриаж Бебе Хидратиращо Мляко е изключително нежно. Прави кожата мека и еластична. Овлажнява интензивно и за дълъг период от време. Благодарение на Термалната вода Uriage и овлажняващ глицерин, комфортът на кожата е изцяло възстановен. Маслата от карите и илипе интензивно подхранват кожата, предпазвайки я от изсушаване, а комбинацията от алое вера и Термална вода Uriage има успокояващ кожата ефект. Препоръчва се и се използва в родилните отделения по цял свят. Без парабени. Хипоалергенен. Некомедоногенен.

Продуктовата серия Uriage BEBE е специално създадена за изключително нежната и деликатна бебешка кожа, с крехък повърхностен слой на епидермиса и недостатъчно качествен хидролипиден защитен филм, което я прави много чувствителна и неспособна да се защити от външните агресивни фактори. Ето защо кожата на вашите мъничета изисква специална грижа.
Добрата хигиена и подходящото почистване ще поддържат кожата на вашето бебче здрава и в перфектно състояние!

Експертна дерматологична грижа, черпеща силата и ефикасността си от уникалната термална вода Uriage, подарък от сърцето на Френските Алпи. Модерна, иновативна и посветена на своите потребители, днес Uriage е водеща дерматологична марка, предписвана от дерматолози, алерголози и педиатри, препоръчвана от фармацевти и обичана от своите потребители по цял свят. Уникална симбиоза между автентичност, експертиза и впечатляващи козметични качества, Uriage е изборът на съвременния потребител, който не прави компромиси с качеството на грижата, която полага за себе си и своите близки.

Производител: Laboratoires Uriage

За информация и поръчки: