+359 878 292 513

Биохерба - Масло против пърхот - 50 мл.

Биохерба - Масло против пърхот - 50 мл.

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Биохерба

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Биохерба - Масло против пърхот - 50 мл.

 

Ефикасно масло, което е комбинация от няколко етерични масла, за лечение на пърхот. То заздравява косъма и регулира маслената секреция, която е отговорна за появата на пърхота.

 

Приложение: Бадемовото масло има в състава си витамин F, който не допуска прекомерното омазняване на кожата на скалпа. Маслото от чаено дърво е с противогъбичен ефект, а лавандуловото и лайковите масла действат противовъзпалително. Маслото от розмарин стимулира регенерацията на косъма. Комбинацията от всички масла спомага да се заздрави косъма и за регулиране маслената секреция.

 

Състав: Етерични масла от чаено дърво, лайка, розмарин, лавандула и базово масло от бадем.

 

Етеричното масло от Розмарин е с широк спектър на приложение. То е полезно освен при пърхит, също така при кожни раздразнения от различно естество (екзема, акне, дерматит), при леки изгаряния и рани, мазна кожа, гри, простуда и др.

 

Етеричното масло от Чаено дърво пък възпрепятства акнето, премахва неприятни миризми, укрепва косата и действа противопърхотно.

 

Етеричното масло от Лавандула има широко приложение като помага при стрес, безсъние, гадене, повръщане, метеоризъм, хрема, бронхит, главоболие и т.н.

За информация и поръчки: