+359 878 292 513

Биохерба - Масло за мазна коса х 50 мл.

Биохерба - Масло за мазна коса х 50 мл.

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Биохерба

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Биохерба - Масло за мазна коса х 50 мл.

 

Каква е причината да имате мазна коса? Това става в резултат от интензивното отделяне естествени секрети които се грижат за здравето на скалпа и косата. В дадени случаи нашето тяло отделя твърде много от тези секрети по една или друга причина и неприятният резултат е мазна коса. Вие ведната трябва да разрешите проблема с мазната коса. Доста възможно е при неправилен подход да се влоши проблема. Още сега обаче може да стартирате употребата на маслото за мазна коса на Биохерба.

 

Приложение: Комбираните етерични и базови масла в състава на това масло за мазна коса се грижат за регулацията на мастната секреция по кожата на скалпа. Бадемовото масло има в състава си естествен витамин F, който стои в основата на клетъчната регенерация. Маслото от жожоба спомага да се намали омазняването на косата, докато маслото от чаено дърво е с антигъбичен ефект, който предотвратява появата на пърхот. Маслата от портокал и иланг-иланг придават блясък, мекота и специфичен приятен аромат.

 

Състав: Етерични масла от розмарин, портокал, чаено дърво, иланг-иланг, базови масла от бадем, жожоба, прополис, витамини А, Е, F.

 

Съхранение: Пазете продукта на сухо, тъмно място.

 

Опаковка: 50 мл.

 

Производител: Биохерба Р ООД

За информация и поръчки: