+359 878 292 513

Серум Антиейдж с Био Арганово масло, Гроздови семки

Серум Антиейдж с Био Арганово масло, Гроздови семки

Тегло: 200.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Серум Антиейдж с Био Арганово масло, Гроздови семена и Гераниум, 20мл

(за мазна, зряла и проблемна кожа)

Съставки: Argania Spinosa Kernel Oil*(Сертифицирано Био Арганово масло), Grape Seed Oil (масло от Гроздови семена),Pelargonium graveolens oil (етерично масло от Гераниум)

Действие: Серумът действа ефективно при заличаването на фините бръчки, белези от рани, изгаряния, петна, кожни проблеми; Предотвратява стареенето, тонизира, стяга кожата

-Арганово масло– Маслото е известно като „Течното злато” на Мароко. Качествата на аргана се дължат на химичния му състав – богато на Витамини А и Е, антиоксиданти, Омега-6 мастни киселини и др. Маслото е ценено не само като хидратант, но и като прекрасно средство за запазване и поддържане на младостта, здравето и сияйния вид на кожата. Използва се в борбата с кожни раздразнения, акне, екзема, псориазис, ухапване от насекоми. Възстановява и подхранва в дълбочина кожата и косата.

-Масло от Гроздови семена  – Маслото е леко, има лек стягащ ефект и се абсорбира лесно от кожата. Едно от малкото масла, подходящо и за мазна кожа. Действа ефективно и на зоната около очите. Съдържа естествени антиоксиданти. Има изразено противовъзпалително и антиалергенно действие.

-Етерично масло от Гераниум (Индрише) Ароматът напомня аромата на розата. Маслото е подходящопри алергични кожни сърбежи, трудно зарастващи рани, стрии, косопад; Стяга порите и подобрява еластичността на кожата. Балансира всички типове кожа, особено подходящо масло за отпусната и зряла кожа. Ароматът успокоява нервната система, помага при безсъние.

За информация и поръчки: