+359 878 292 513

Серум ревитализиращ с Био Арганово масло, Жожоба и Лавандула, 20мл

Серум ревитализиращ с Био Арганово масло, Жожоба и Лавандула, 20мл

Тегло: 200.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Серум ревитализиращ с Био Арганово масло, Жожоба и Лавандула, 20мл

(за всички типове кожа, особено за повяхнала, безжизнена кожа)

Съставки: Argania Spinosa Kernel Oil*(Сертифицирано Био Арганово масло), Simmondisia chinensis seed oil (Масло от Жожоба), Lavandula officinalis flower oil (етерично масло от Лавандула)

Действие: Висококачествените съставки на серума активно регенерират,хидратират, предпазват от стареене и въздействат върху заздравяването на кожата.Благоприятства заличаването на фините бръчки, белези, изгаряния, изравнява тена.

-Арганово масло– Маслото е известно като „Течното злато” на Мароко. Качествата на аргана се дължат на химичния му състав – богато на Витамини А и Е, антиоксиданти, Омега-6 мастни киселини и др. Маслото е ценено не само като хидратант, но и като прекрасно средство за запазване и поддържане на младостта, здравето и сияйния вид на кожата. Използва се в борбата с кожни раздразнения, акне, екзема, псориазис, ухапване от насекоми. Възстановява и подхранва в дълбочина кожата и косата.

 

-Масло от Жожоба– осигурява интензивна грижа за кожата. Маслото от жожоба представлява течен растителен восък. То е с лека консистенция, попива бързо и е подходящ както за суха, така и за мазна кожа, защото предотвратява прекалената секреция на себум. Предотвратява дехидратацията, подпомага заздравяването на кожата. То регенерира, подхранва, омекотява кожата и косата. Помага при пърхот, косопад, заздравява косъма. Не гранясва и не се окислява, затова се използва и като естествен консервант при натуралната козметика.

-Етерично масло от Лавандула- за всички типове кожа; регенерира и заздравява кожата, пречи на появата на бръчки и белези, противовъзпалително, успокояващо масло. Използва се и при изгаряния, акне, гнойни рани, белези, дерматоза, ухапвания от насекоми. Прекрасен аромат, който балансира, релаксира и действа антидепресивно.

За информация и поръчки: