+359 878 292 513

БИОЦИТРИН СОЛ.30 МЛ.

БИОЦИТРИН СОЛУЦИО 30 МЛ

Тегло: 200.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

БИОЦИТРИН
 

Препоръчителна доза за вътрешно приложение:
10-15 капки, разтворени в 150мл вода или сок. В началото се започва с малки дози от 3 капки 2 пъти на ден, като постепенно дозата се увеличава до препоръчаната за съответното приложение. Хората, които са алергични към цитрусови плодове, може да проявят алергия и към екстракта от грейпфрут.В този случай се започва с 1 капка дневно и дозата се увеличава постепенно.

При Кандидоза - започва се с 3 капки Биоцитрин по 3 пъти на ден, разтворени в 150 мл сок или вода , като приемането му постепенно се увеличава до 3 пъти по 15 капки.

При Простуда/Грип - 15-20 капки Биоцитрин, с 150 мл сок/вода -3 пъти на ден.

При Алергии/Астма - 10-15 капки Биоцитрин, разтворени в 150 мл вода/сок, 2-3 пъти на ден, по време или преди хранене.

При гастрит, язва, подуване на стомаха - 15-20 капки Биоцитрин, разтворени в 150 мл вода/сок, 3 пъти на ден половин час преди хранене, до изчезване на оплакванията.

Външно приложение:
За здрави венци и свеж дъх: 5 капки Биоцитрин се разтварят в 150 мл вода. Устата се жабури за около 15-20 секунди, сутрин и вечер преди лягане.

Почистване на четката за зъби или зъбни протези - разтварят се 5 капки Биоцитрин в 100мл вода и четката се накисва за 10-15 мин., като след това я изплакваме добре. Със същия разтвор се дезинфекцират и зъбните протези. Накисването им за няколко часа или цяла нощ ще предпази от образуване на плака и ще унищожи бактериите по тях.

Възпалено гърло/Тонзилит/Ларингит - гаргара с Биоцитрин може ефикасно да премахне и най-устойчивите микроби в устата - стрептококите.За целта се капват 5 капки в 150мл хладка вода, и с този разтвор се прави гаргара 1-2 мин., 5-6 пъти дневно.

Течащ нос/Синузит - 3 пъти на ден в ноздрите се поставят тампони, напоени в разтвор от 40 мл вода и 3 капки Биоцитрин или от приготвения разтвор се капе в носа.

Възпаление на ушите/Отит/при здрава тъпанчева ципа/ 4-10 капки се разтварят в 30мл глицерин или в 20 мл спирт и 20мл глицерин. 2-3 пъти дневно се капват от разтвора в поразеното ухо. Не се прилага Биоцитрин концентрат директно в ухото!

Скалп и коса/ Пърхот - При всяко измиване на косата се прибавят 10 капки към шампоана. Скалпът се масажира поне 2 мин. , след което се изплаква обилно с вода.

Изпотяване на краката - потапят се краката в разтвор на Биоцитрин/ 50 капки на леген вода, за 30 мин./, след което се изплакват.

Състав:
Флакони от 10мл, 20мл, 30мл,50мл и 100мл, съдържащи 33% екстракт от пулпата и семките на грейпфрут. Биоцитрин е природен, нетоксичен, биологично активен растителен екстракт от грейпфрут. Той е добре проучен и е признат от изследователи и медицински работници по целия свят като ефикасно средство срещу вируси, бактерии, паразити, гъбички и плесени. Поради това се използва успешно при редица заболявания, свързани с понижаване на имунитета. Екстрактът от грейпфрут съдържа горчиви и кръвоспиращи флавоноиди, които подпомагат храносмилането, намаляват нивото на холестерола и артериалните отлагания. Биоцитрин може да се използва при гъбични заболявания по кожата, краката и гениталите.Той е ефикасен при някои хронични заболявания като синдром на хроничната умора, алергии, астма, артрит, проблеми с храносмилателната система, простуда и грип. Прилагането му в продължение поне на 1 месец дава възможност да се премахнат натрупаните в червата вредни бактерии и гъбички.
Противопоказания: 
Не са известни! 
Да се пази от деца!

За информация и поръчки: