+359 878 292 513

ХИЛ-ЗИЛ Т ТАБЛ.Х 50

ЗИЛ Т ТАБЛЕТКИ Х 50

Тегло: 150.00 гр.

Вижте още продукти от: HEEL

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ЗИЛ Т ТАБЛЕТКИ Х 50


Показания:
Артроза /особено гонартроза/, полиартроза, спондилартроза, хумероскапуларен периартрит.

Противопоказания:
Да не се предписва на пациенти, свръхчувсвителни към растения от род Rhus от семейство Анакардиеви или към някоя от другите съставки на продукта. Да се използва след консултация" с лекар при настоящи' или минали чернодробни заболявания и/или при приемането на хепатотоксичен препарат. Поради съдържане на Sanguinaria canadensis да не се изпорзва по време на бременност и кърмене.

Нежелани реакции:
По време на приемането на препарати, съдържащи Sanguinaria canadensis в единични случаи се наблюдава повишаване на нивата на чернодробни ензими (трансаминази):и билирубин, които са признак за лекарствено причинен хепатит или жълтеница. Тези симптоми изчезват след приключване на лечението. В много редки случаи могат да се появят гастроентестинални симптоми, кожни реакции или прояви на свръхчувствителност до няколко дни след използването на лекарството.

Лекарствени взаимодействия:
Не са известни.

Дозировка и начин на приложение:
Обикновено 3-5 пъти по 1 таблетка дневно. Таблетките се поставят под езика до разтварянето им.При деца до 3 год. възраст - по 1/2 таблетка до 3 пъти дневно. От 3 до 6 год. възраст - по 1 таблетка до 3 пъти дневно. Над 6 год. възраст - дозата за възрастни.Поглъщането на таблетката не води до никакви вредни последствия както при деца, така и при възрастни!Лекарството не е противопоказано при шофьори.Ако след приложението на лекарствения продукт не настъпи желаният лечебен ефект, да се направи консултация с лекар.

За информация и поръчки: