+359 878 292 513

СЛИМ ПАМ К-КТ ЖЕНИ /КАПС.+ ЧАЙ/ Х 30 с вкус на МЕНТА

СЛИМ ПАМ К-КТ ЖЕНИ /КАПС.+ ЧАЙ/ Х 30 с МЕНТА Слим пам Мента комплект жени капсули и чай Х 30 Слим пам Мента комплект жени капсули и чай Х 30 СЛИМ ПАМ К-КТ ЖЕНИ КАПС.+ ЧАЙХ 30 с вкус на МЕНТА

Тегло: 300.00 гр.

Вижте още продукти от: Проф. д-р Памуков

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Слим Пам за Жени – Зелена серия

Комбинирана опаковка: 30 двойни филтърни сашета х 3 g и 30 капсули х 250 mg

 

Отслабнете със Слим Пам - доказано природно средство, което подобрява здравето Ви

 

Описание:

Слим Пам за Жени е известен още и като Артистичния чай и се използва от спортистки, актриси, балерини и манекенки. На пазара е от 1961 година. Рецептата е изследвана и постоянно усъвършенствана. Слим Пам е първата добавка за отслабване, преминала комплексни клинични изпитвания.

 

Награди: Отличен с 9 международни златни медала и специални призове, както и 4 купи. Сред наградите са Гран При от Франция, златен медал от САЩ и специална награда от Китай за иновативен принос към медицината.

 

Eфект: Научно разработена комбинация за остлабване и регулиране на метаболизма, с детокс ефект. Чаят в комплекта регулира нивото на кръвната захар. Слим Пам за Жени с джинджифил подобрява храносмилането и функцията на черния дроб и панкреаса. Подобрява обмяната на веществата (метаболизма). Има благоприятен ефект за хормоналната система. Подобрява естрогенно-прогестеронния баланс. Нормализира дейността на хормоните лептин и грелин, подпомагащи стройната фигура. Има газогонен ефект, намалява подуването на червата, като подпомага редукцията на обиколката на талията. Препаратът има комплексно действие върху ендокринната, храносмилателна и лимфна системи, поради мултифакторната етиология на напълняването.

 

Fat burner (фат бърнър) – топи мазнините. Подпомага отслабването по естествен начин и подобрява качеството на живот. Отслабва се с 1-5 сm от областта на талията и ханша, както и 1 - 5 kg  телесно тегло месечно. Оптимален ефект се наблюдава след 60-тия ден при лица с разумен режим на хранене.

 

Слим Пам се прилага без драстични диети.

 

Допълнителна информация:

Слим Пам стимулира естественото генериране на хормоните HGH и DHEA (хормони на растежа). Съдържа цветове от маслодайна роза (Rosa x damascena), корен от глухарче (Taraxacum officinale) с високо съдържание на витамините А, Е, С, В1, В6 и В12, и ленено семе (Semen lini), богато на омега-3 мастни киселини, фито-естрогени и антиоксиданти, както и други лекарствени растения.

 

Джинджифилът (Zingiber officinale) и маточината (Melissa officinalis) във водния екстракт (чая) допринасят за оптимизиране на храносмилателните процеси, като повлияват благоприятнo инсулиновaта чувствителност и контрола на кръвната захар. С благоприятен ефект върху функцията на сърдечно-съдовата система и кръвоносните съдове. 

 

Розата (Rosa x damascena) в комбинацията Слим Пам подобрява тугора на кожата и еластичността й и по този начин има подмладяващ ефект, което е важно при пациентки над 35-годишна възраст, когато има риск от увисване на кожата при неразумна редукция на телесна маса.  Комбинацията от лекарствени растения допринася за намаляването на видимостта на целулитите.

 

Извлекът (чаят) оказва и благоприятен ефект при остеопорозата, която често сe появява при пациентки с наднормено тегло, благодарение на маслодайната роза (Rosa x damascena), глухарчето (Taraxacum officinale) и др.

 

Слим Пам е познат още като "Артистичен чай за отслабване" - при употреба не се изисква спазването на екстремни диети. Слим Пам намалява апетита, стимулира обмяната на веществата. Фито-фармацевтичните форми за приложение са подбрани целесъобразно според спецификите на лекарствените растения. 

 

  • Слим Пам филтърни сашета - съдържат билки, при които оптималното съдържание на биологично активни вещества се извлича чрез накисване в гореща вода, като се получава фитоекстракт. Ползата от пресните билкови извлеци е, че не съдържат консерванти и че имат бързо и ефективно действие в храносмилателната Ви система.

 

  • Слим Пам капсули - съдържат ботаническите видове, богати на антиоксиданти, витамин С и други елементи, които се разпадат при горещи температури и са в капсулите, за да се запази ефективността им.

 

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и прохладно място, недостъпно за деца. Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.

За информация и поръчки: