+359 878 292 513

ЧАЙ ЦЯРЪ-СЛАБИТЕЛЕН

ЧАЙ ЦЯРЪ-СЛАБИТЕЛЕН

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Древните лечители черпели познания от непресъхващия извор на живота на Майката Природа. Те зачитали нейните дарове и резултатно приготвяли целебни смеси, за да пребъде чудотворната и сила. Така с векове потвърждавали своите сполуки и градели "тайните на шаманите".


Разумният човек прави много, щото да разгадае и прилага вековните загадъчни тайни на природното лечение.


Обездвижването, лошият хранителен режим, напрежението са все причина за неприятното страдание запек. Той не е безобидно състояние. Смущенията в храносмилането и задръжката на вредни вещества може да стане причина за увреждане в различна степен на целия организъм. Билките събрани в този чай стимулират червата и храносмилането, оказват омекчително и спазмолитично влияние и спомагат за облекчаване на напрежението.


Витамините съдействат за подобряване на общото благосъстояние на организма.
Витаминната субстанция е подбрана за запарване с гореща вода. Една чаша чай съдържа най-малко 25% от дневната нужда от витамини за един възрастен човек.

Съдържание: Изцяло натурални, селекционирани билки - Сена, мента, глухарче корен, резене, сладък корен, слез, липа. Витаминен премикс.
Употреба: Залейте 1-2 филтърни пакетчета с 200мл вряща вода. Запарете 4-5 минути. Подсладете по желание.


В зависимост от предразположението на организма, за да имате добър ефект изпивайте сутрин и вечер преди лягане по 1 чаена чаша чай


Опаковка: бруто - 70гр, нето - 45гр (30ф. Х 1.5гр)

За информация и поръчки: