+359 878 292 513

ЧАЙ ЦЯРЪ-ПРОТИВ ЛОШ ХОЛЕСТЕРОЛ

ЧАЙ ЦЯРЪ-ПРОТИВ ЛОШ ХОЛЕСТЕРОЛ

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

В забързания ритъм на нашето ежедневие, ние не обръщаме внимание на леките симптоми. Едва когато сърдечните атаки, атеросклерозата, високото кръвно налягане започнат да се усещат осезателно, ние се замисляме за холестерола. Той може да бъде много, много добър, когато в кожата се превръща във витамин Д, или когато подпомага обмяната на въглехидратите. Главен доставчик е на жизнено важните надбъбречни хормони.


А може да бъде и лош, когато натрупвайки се в артериите се свързва с други вещества и се превръща в плака, която ги стеснява и втвърдява. Ако артериите към бъбреците са повлияни, това довежда до високо кръвно налягане; ако са засегнати водещите към мозъка, може да се наблюдава старческо оглупяване, а атеросклерозата на сърдечните артерии, може да предизвика стенокардия или сърдечна недостатъчност.


Билките в този чай спомагат за разширяване на кръвоносните съдове, подобряват еластичността им, регулират кръвното налягане и снижават нивото на холестерола.


Витамините С и А стимулират съпротивителните сили на имунната система, забавят стареенето на клетките и са съществен фактор за намаляване на риска от сърдечни заболявания. Заедно с минерала цинк допринасят за снижаване на нивата на вредния холестерол.


Витаминната субстанция е подбрана за запарване с гореща вода. Една чаша чай съдържа най-малко 25% от дневната нужда от витамини за един възрастен човек.

Съдържание: Мента, хвощ, шипка, глог цвят с листа, коприва, корени глухарче, маточина, ягода лист, липа, витамин С, витамин А, цинков сулфат.


Употреба: Залейте едно филтърно пакетче с 200 мл. вряща вода.Запарете 4-5 минути в неметален съд. Подсладете по желание.


Опаковка: бруто - 70гр, нето - 45гр (30ф. Х 1.5гр)

За информация и поръчки: