Аптеки оптима - здраве и красота!
+359 878 292 513 | apteka@apteka-optima.com
Сигурни плащания с сигурни плащания
apteki optima icon apteki optima icon
БиохербаRocSanct BernardNutergiaGeo NutritionWalmarkMerz PharmaceuticalsPopSuper DietHaya LabsPurelogicolBouroffBioderma

Здравен хороскоп 2019 година - Скарпион

ЗДРАВЕ НА СКОРПИОН ПРЕЗ 2019

Ат самато начала на годината Скорпионите трябва да се заемат с укрепването. на имунитета. При това не самостоятелно, а под наблюдението. на опитен лекар. Ако не вземете навреме превантивни мерки, организма ви може да ви изневери в най-неподходящия момент.

Звездите искат да ви предпазят от безконтролен прием на антибиотици.

Това може сериозно да навреди на микрофлората на червата, чиято нормална рабата може да бъде нарушена. Освен това, вашият организъм ще започнат да го подкопават непрекъснатите простудни и вирусни заболявания. В резултат на това може да попаднете и в болница, и там доста дълга да се задържите. За да избегнат това, Скорпионите трябва да се вслушват в тревожните сигнали, които им изпраща техния организъм и при първите признаци на заболяване, да се обърнат към специалист. Представителите на тази знак трябва да вадят здравословен начин на живот, трябва повече време да прекарват на аткрита и да се занимават с физическа култура.

 
Коментари
Напишете коментар
Име
Вашият Коментар*
Въведете визуалния код*
Всички коментари ще бъдат прегледани и одобрени преди публикуване.

уеб дизайн: Visign Studio - Jump into the web!