8 начина как да правим по-хубав секс

Препоръчваме ви:

Прекалено сте уморени или отегчени на път за спалнята? Опитайте тези изненадващи 8 съвета и се насладете на по-добър сексуален живот.

1. Свържете се с тялото си

Учените твърдят, че жени, които мастурбират често, психически привикват да се възбуждат повече. Така ще разберете как искате да бъдете докосвани и ще обясните това на партньора си.

2. Раздвижете бедрата

Освен ако не участвате в „Денсинг стартс”, не движите бедрата и таза достатъчно, напредвайте с танци по зумба или бели денс, тези движения са ви необходими, особено за раждалите жени. При тях може да се е причинило разкъсване и някои нервни окончания в тази област да са повредени.

3. Победете стреса

Знаем, че естрогенът и тестостеронът са свързани със секса, но щом кортозолът, стрес хормона, е във върха си, нещата не стоят така. Изключете компютъра, излезте на разходка сред природата и нервната ви система ще се успокои. Така ще се върне и желанието за любовни лудории.

4. Правете секс сутринта

Тогава нивата на тестостерон са най-високи. Проучванията показват, че в раната сутрин, жените  са по-спокойни и не мислят за ежедневните си ангажименти и са по-предразположени.

5.Намерете си подходяща поза

Правили ли сте някога секс, когато сте се разсеяли от това как стомаха ви подскача. Изберете си секс позиция, в която изглеждате най-добре, направете най-различни пози пред огледалото, докато не откриете вашата.

6. Идете на пазар

Хетеросексуалните жени се възбуждат от различни филми, които включват мъже и жени, жени и жени и различни сцени на маструрбация, докато хетеросексуалните мъже най-добре отговарят на филми жени с жени. Затова пазарувайте нещо от секс шопа, ако може да е с по-реалистични актьори, по-малко насилие, за да постигнете по-хубав секс.

7. Навлажнете се

С възрастта вагината става все по-суха, колкото повече правите секс, толкова по-здрава е тя, без значение дали ползвате изкуствен пенис  или партньор и не забравяйте широко разпространените кремове за овлажняване.

8. Според вашите очаквания

Оргазмът както всичко останало се променя с годините, така че вместо да се съсредоточавате в този, които сте изпитвали, се съсредоточете върху сегашното удоволствие. С възрастта двойките правят по-рядко секс, два или три пъти на седмица.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *