+359 878 292 513

БИОТРЕЙД-Л-ГЛУТАТИОН+СУПЕРОКСИПЕРОКСИД ДИСМУТАЗА ТАБЛ. Х 60

БИОТРЕЙД-Л-ГЛУТАТИОН+СУПЕРОКСИПЕРОКСИД ТАБЛ. Х 60

Тегло: 50.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Детокс комплекс за клетъчно подмладяване

Хранителна добавка с високоусвоим L-GLUTATHION 200mg + SUPEROXIDE DISMUTASE, SILYMARINE и L-CYSTEINE.

Комбинация на най-мощните антиоксиданти, които ефективно неутрализират свободните радикали и предпазват кожата от ДНК увреда.

Подтиска синтеза на меланин и стимулира клетъчното дълголетие.

Допринася за поддържането на оптимална физиологична активност и баланс на клетките.

 

Активни съставки и действие:

  • L- GLUTATHIONE – един от най -мощните антиоксиданти, част от „система за първична антиоксидантна защита на клетката“, която улавя и директно неутрализира свободните радикали и доказано инхибира производството на меланин.
  • ЕКСТРАКТ ОТ НАР – високо съдържание на полифеноли, мощни антиоксиданти, които редуцират възпалителните процеси и увредата на клетките. Стимулира производството на проколаген.
  • SUPEROXIDE DISMUTASE – ензим, който също е част от „системата за първична антиоксидантна защита на клетката“. Предпазва клетъчната ДНК от увреждане и мутации.
  • SILYMARIN 80% – биологично активно вещество, което стимулира производството на глутатион и супероксид дисмутаза, основни участници в детоксикацията на организма. Допринася за запазването на кожата стегната и здрава.
  • L-CYSTEIN– аминокиселина, подпомагаща формирането на колаген, ключов за здрави коса, кожа и нокти. Тя е в основата на синтеза на Л-глутатион.

 

Състав:

Пълнител целулоза, L-глутатион редуциран, носители калциеви фосфати и напречно свързана натриева карбоксиметил целулоза, лактоза монохидрат, екстракт от кора на нар (Punica granatum L.), супероксид дисмутаза, малтодекстрин, екстракт от семена на бял трън (Silybum marianum L.), L-цистеин, антислепващи агенти магнезиеви соли на мастни киселини и силициев диоксид, глазиращ агент (неутрален метакрилат кополимер, талк, пропилен гликол, оцветител кармин).

За информация и поръчки: