+359 878 292 513

LA ROCHE-EFFACLAR ГЕЛ МИКРОПИЛИНГ 400МЛ

LA ROCHE-EFFACLAR ГЕЛ МИКРОПИЛИНГ 400МЛ

Тегло: 400.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


La Roche-Posay Effaclar Micro-Peeling Purifying Gel представлява измиващ гел, предназначен за мазна и акнеична кожа с успокояващи и хидратиращи свойства. Подходящ и за чувствителна кожа. Първият почистващ продукт от La Roche-Posay с микроексфолиращи и почистващи агенти. Действа върху упоритите несъвършенства и себума, докато доставя максимално усещане за комфорт на кожата на лицето и тялото. Продуктът е с иновативна текстура, която не запушва порите. Ла Рош-Позе Ефаклар Почистващ микропилинг гел почиства мазната кожа, дълбоките разширени пори и излишния себум. Помага за намаляването на прогресивни и продължителни упорити несъвършенства включително белези, и предотватяване на тяхната повторна поява. Благоприятства за отстраняването на мъртвите клетки без да дразни. Черните точни и лъщенето са видимо намалени. Оставя на кожата мека, чиста и свежа. Почистващ продукт за лице и тяло. Физиологично pH. Дерматологично тестван продукт. Некомедогенен. Хипоалергенен.

 

 

Серията EFFACLAR на La Roche-Posay е предназначена за мазна и акнеична кожа. Лабораториите на La Roche-Posey разработват специални продукти, който се борят с проблемите на мазната, предразположена към акне кожа. Продуктите от серията EFFACLAR са предназначени за жени и мъже, като с мощното си действие елиминират осигуряват решение за всеки тип мазна кожа. В серията има коректори, хигиенни продукти и хидратанти, за цялостно обгрижване. Ежедневното използване на продуктите от серията гарантира оптимален комфорт, висока толератност и коригираща грижа.

 

 

Френският дермокозметичен бранд La Roche-Posay е един от водещите в грижата за чувствителна кожа. Сериите продукти La Roche-Posay са адаптирани към специфичните изисквания на всички типове чувствителна кожа. Продуктите предлагат ефикасни иновативни решения за нетолерантна, реактивна, атопична и  склонна към акне кожа. Основната активна съставка на всеки един продукт е термалната вода от извора в Ла Рош-Позе, която е истинско чудо на природата. Термалната вода, която съдържа уникална комбинация от минерали и елементи е известна със своите имуномодулиращи и терапевтични свойства. Освен това е естествено обогатена със селен и има ненадминати антиоксидантни качества, борещи се със стареенето на кожата и оксидативния стрес. Дермокозметиката на La Roche-Posay се препоръчва от водещи дерматолози по целия свят поради своята ефективност и изкючително високо качество.

 

 

Производител: LA ROCHE-POSAY LABORATOIRE DERMATOLOGIQUE

За информация и поръчки: