+359 878 292 513

MUSTELA-BEBE-STELATOPIA-КР СУХА КОЖА 300

MUSTELA-BEBE-STELATOPIA-КР СУХА КОЖА 300

Тегло: 300.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Mustela Stelatopia Emollient Balm e емолиентен балсам, специално предназначен за атопична кожа при новородени, бебета и деца. Балсамът облекчава чувството за сърбеж, възстановява и подхранва кожата. Специалната формула съдържа уникална комбинация от активни съставки. Захари от авокадо, които запазват богатството от кожни стволови клетки, предпазват и възстановяват кожната бариера, която се уврежда от фактори на околната среда. Дестилатът от слънчогледово олио притежава отлични успокояващи свойства и осигурява важните липиди, необходими за поддържане хидратацията на кожната бариера. Карнабуският восък включен в състава на балсама оставя защитен слой върху кожата. Мустела Стелатопия Емолиентен балсам създава защитен биофилм и успокоява сърбежа. Балсамът има кремообразна текстура, която мигновено създава усещане за мекота и комфорт. Без парабени. Дерматологично и педиатрично тестван продукт. Хипоалергенен.

Серията Stelatopia на Mustela е предназначена за атопична кожа при бебета и деца. Серията съдържа уникални иновативни продукти с високо съдържание на натурални съставки, които нежно почистват, успокояват, хидратират, омекотяват и заащитават чувствителната атопична кожа. Всички продукти на Мустела са хипоалергенни: не съдържат каквито и да било дразнещи субстанции и са специално разработени да свеждат до минимум риска от алергични реакции. Когато избирате Мустела, можете да сте сигурни, че избирате продукт, който е безопасен и ефикасен и той ще остане такъв от първия до последния път, когато сте го ползвали.

В продължение на повече от 60 години Mustela (Мустела) предлага безопасни и иновативни продукти, които предпазват и съхраняват здравето на най-деликатната кожа на новородени, бебета, деца, както и на родилки и бременни жени. С дългогодишния си опит в дерматологичните изследвания, марката предоставя широка гама от продукти, които да удовлетворят всяка нужда на кожата. Специалните нежни формули на продуктите са с над 90% съставки от естествен произход. Иновативна, безопасна, ефикасна и все по-натурална, Mustela грижа за кожата превръща рутинните грижи за кожата в моменти на споделяне, удоволствие и емоция. Продуктите на Мустела се предлагат в аптеките на над 100 страни по целия свят и са предпочитан избор на много жени и родители.

За информация и поръчки: