+359 878 292 513

URIAGE-TOLEDERM CREME-ОКОЛООЧЕН КР.15

URIAGE-TOLEDERM CREME-ОКОЛООЧЕН КР.15

Тегло: 15.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Uriage Tolederm Control Eye Cream е освежаващ и успокояващ околоочен крем за чувствителна нетолерантна кожа в зоната около очите. Редуцира подпухването и тъмните кръгове, понижава прага на чувствителност на кожата и продължително успокоява. Интензивно хидратиращ,  редуцира риска от раздразване, осигурявайки комфорт през целия ден. Редуцира усещанията за раздразване, изтръпване и дискомфорт. 

  • Само с 3 активни натурални съставки: Термална вода Uriage, полиурониди от водорасли и растителен сквалан.
  • С много висока толерантност.
  • Tестван под дерматологичен и офталмологичен контрол.
  • Подходящ за хора, носещи контактни лещи.
  • Без парфюм.
  • Без консерванти, алкохол, силикони.
  • С физиологично pH.
  • Освежаваща лека текстура.
  • Обезвъздушена опаковка с помпа – моделна и лесна за употреба.

Серията Uriage Tolederm е създадена за реактивната и много чувствителна кожа. Продуктите са с минимално количество активни съставки за максимална толерантност и ефективност. Гамата предлага околоочен контрол за зоната около очите, успокояващ крем за лице, тоалетно мляко за почистване на лицето и мицеларна вода.

Френската дерматологична козметика Uriage е създадена за нуждите на здравата и красива кожа. Можете да изберете сред продукти за ежедневна или сезонна грижа, козметика против бръчки, зачервявания, акне и възстановителни продукти за грижа за лицето, грижа за тялото както и продукти за слънцезащита. Термалната вода е световно призната в специализираната грижа за всички видове възпалителни и сърбящи дерматити при възрастни и деца от 6 - месечна възраст: псориазис, екзема, пруритус, появи на атопичен дерматит, розацея и др. 

В Аптеки Запад можете лесно и бързо да поръчате онлайн разнообразие от лекарства, хранителни добавки за възрастни и деца, козметика, продукти за лична грижа - апарати за кръвно налягане, термометри, глюкомери, инхалатори, тестове за домашна диагностика на винаги изгодни цени. Доставяме поръчките бързо в цялата страна и подарък-тестер към всеки наш клиент. Очакваме Ви и във физическите ни обект в град Пловдив и района. Възможност за изпълнение на екстемпорални рецепти.

Производител: Laboratoires Uriage

Страна на произход: Франция

За информация и поръчки: