+359 878 292 513

A-DERMA-PROTECT AD МЛЯКО ДЕЦА SPF50+ ПР.

A-DERMA-PROTECT AD МЛЯКО ДЕЦА SPF50+ ПР.

Тегло: 250.00 гр.

Вижте още продукти от: A-DERMA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Слънцезащитното мляко за деца защитава уязвимата кожа от вредното въздействие на слънцето, подсилва кожната бариера** и съхранява клетъчния капитал.

 

Без аромат, нелепнещ, водоустойчив

 

Екологични филтри. Овес Rhealba®, култивиран според нормите на биоземеделието.

Туба 

 

Въпреки, че желанието да държим децата на сянка през цялото време е голямо, реалността често е съвсем различна. Играта, плуването и забавлението означават излизане навън и защита на уязвимата им кожа. Фотозащитната система на PROTECT Kids Мляко за деца SPF50+ е тук, за да ви помогне! Активната съставка Barriestolide®, извлечен от масло от Кълнове от Овес Rhealba® - патентована иновация,* резултат от седемгодишни изследвания, подсилва кожната бариера** и помага за съхраняване на клетъчния капитал на най-уязвимите типове кожа срещу UVA лъчите. Формула, която съчетава оптимална ефективност и толерантност, фотостабилна и водоустойчива. Той може да се нанася лесно върху лицето и тялото по нежен и грижовен начин. Всеки от фотозащитните филтри на марката A-Derma е оценен от независими лаборатории, които са доказали, че филтрите в серията PROTECT не оказват влияние върху организмите в морската среда, по-специално върху коралите (вж. по-долу раздел „Екологично отговорни филтри“).

Веган информация : не съдържа съставки с животински произход.

Предимство

A-Derma PROTECT KIDS МЛЯКО ЗА ДЕЦА SPF 50+ защитава, подсилва и съхранява клетъчния капитал на детската кожа. Формулата му за оптимална толерантност не съдържа аромат, намалява риска от алергични реакции и е дерматологично тествана. Водоустойчив.

Ползи

• ЗАЩИТАВА : кожата, благодарение на широкоспектърната си фотозащитна филтърна система(къси и дълги UVA и UVB лъчи), фотостабилност и водоустойчивост. Слънцезащитното мляко без аромат и внимателният подбор на фотозащитни филтри и съставки осигуряват оптимална толерантност на уязвимата детска кожа.

• ПОДСИЛВА : естествения бариерен ефект на кожата.

• СЪХРАНЯВА : клетъчна ДНК срещу UVA лъчите, благодарение на Barriestolide® с антиоксидантни свойства, които подобряват клетъчната детоксикация***

Веган информация : не съдържа съставки с животински произход.

За информация и поръчки: