+359 878 292 513

КАРДИОХЕЛП МАКС ТАБЛ.Х 30

КАРДИОХЕЛП МАКС ТАБЛЕТКИ Х 20 + 10

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: DOYCH LTD

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

КАРДИОХЕЛП МАКС

 

Кутия с 2 блистера по 10 таблетки + 10 таблетки  бонус
Кардиокелп макс е комплекс от специално подбрани съставки със синергично действие предназначени да намалят риска и да подпомогнат възстановителните процеси при състояния свързани със сърдечно и мозъчно съдови проблеми.

СЪСТАВ:

Всяка таблетка съдържа: Мая от червен ориз (сух екстракт) 300 мг.,Кордицепс (сух екстракт) 100 мг., Инозин 50 мг., Ацетил Л - Карнитин 50 мг., помощни вещества (вива пур, вива старт и магнезиев стеарат).

Максималната препоръчителна дневна доза от две таблетки CARDIOHELP МАХ съдържа:

Мая от червен ориз 600 мг., Кордицепс 200 мг., Инозин 100 мг., Ацетил Л - Карнитин 100 мг.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОТДЕЛНИТЕ СЪСТАВКИ:

МАЯ ОТ ЧЕРВЕН ОРИЗ: Червеният ферментирал ориз (мая от червен ориз) е много важен компонент, който се получава от ориз, чрез ферментация с червени дрожди (Monascus purpureus). Той съдържа монаколин и мевиноликова киселина, които оказват пряк ефект върху метаболизма на холестерола в черния дроб като намалява неговата продукция и по този начин понижават нивото на общия холестерол.

КОРДИЦЕПС: Екстракт от гъба растяща в горите на Тибет на височина около 4000м. чийто положителни свойства са известни от преди 5000 години. Кордицепс разширява кръвоносните съдове, което значително подобрява кръвоснабдяването на сърдечния мускул, а това на свой ред предотвратява образуването на тромби и служи за профилактика при различни сърдечносъдови заболявания. Кордицепс спомага за активното изкарване на всички токсични вещества. Има антиоксидантно действие, повишава устойчивостта на организма към кислороден глад и повишава работоспособността. Подобрява функцията на черния дроб, бъбреците, белите дробове и обмена в тъканите.

ИНОЗИН: Мощен адаптоген и енергетик, който подобрява сърдечната дейност, повишава притока на кислород в сърдечния мускул, участва в синтеза на АТФ естествените енергийни "акумулатори" в клетките, укрепва имунната система и понижава кръвното налягане. Повишава физическата издръжливост на организма.

АЦЕТИЛ Л КАРНИТИН: Ацетил-L-карнитинът (ALC) е производен на карнитина, образуващ се по естествен път в тялото. Карнитинът участва в метаболизма на въглехидратите и белтъчините и в пренасянето на мазнините до митохондриите. Ацетил-L-карнитинът повишава нивото на карнитина в тъканите и има дори по-силно от неговото действие при метаболизма. Това е едно от най-изследваните вещества заради способността си да забавя стареенето, особено във връзка с дегенерацията на мозъка и нервната система. Ацетил-L-карнитинът е полезен и за други органи и системи на тялото. Той ограничава пораженията при кислороден глад, укрепва имунната система, притежава силно антиоксидантно действие.

Комплекса CARDIOHELP МАХ осъществява продължително умерено разширение на кръвоносните съдове, което значително подобрява кръвоснабдяването на сърцето и останалите органи.

CARDIOHELP МАХ понижава нивата на "лошия" холестерол и така помага за намаляване на атеросклеротичните плаки.

CARDIOHELP МАХ допринася за предотвратяване образуването на тромби в кръвоносните съдове и произтичащите от това проблеми.

CARDIOHELP МАХ пренасочва метаболизма към изгаряне на мазнините и използването им за енергия, освобождавайки тялото от излишните килограми и улеснявайки работата на сърцето.

CARDIOHELP МАХ е комплекс от съставки повишаващи притока на кислород и хранителни вещества до сърдечния мускул.

 

ПРЕПОРЪКИ:

За профилактика и укрепване при хора с повишен риск от сърдечно и мозъчно съдови проблеми се взема една таблетка дневно в продължение на два месеца след което се прави един месец почивка.

За подпомагане на възстановителния процес при проблемни състояния свързани със сърдечно съдовата и мозъчна дейност две таблети дневно приемани сутрин и вечер в продължение на два месеца след което се взема поддържаща доза от една таблетка дневно.

 

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

При свръхчувствителност към някоя от съставките. При поява на нежелани реакции, приложението на продукта трябва да се прекрати.

Не се препоръчва употребата от деца, бременни жени и кърмачки.

 

СТРАНИЧНИ ДЕЙСТВИЯ:

Няма.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза!

Не е заместител на разнообразното хранене!

Продуктът не е лекарствено средство!

Да се съхранява на места недостъпни за малки деца!

ОПАКОВКА:

Кутия с 2 блистера по 10 таблетки + 10 таблетки

СЪХРАНЕНИЕ:

Под 25° С

СРОК НА ГОДНОСТ:

730 дни от датата на производство ПАРТИДЕН № L (виж опаковката)

За информация и поръчки: