+359 878 292 513

ВИТА ФОКУС-КОНЕРДЖИ СО-Q-10 КАПС.Х 30

 КОНЕРДЖИ СО-Q-10 30 КАПСУЛИ

Тегло: 200.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Естествена енергия, Мощен антиоксидант

Съвет за здравословно хранене
Здравословното хранене не е само за стриктни философи по храненето, да стоиш нереално слаб или да се лишаваш от любимата храна. То е с цел да имаш повече енергия, да имаш стабилно настроение и да си толкова здрав, колкото е възможно, а всичко това може да се осъществи с научване на основните правила, които ще свършат работа и на теб. Има много избор в здравословната храна, но трябва да се научиш как да я съчетаваш и да създадеш вкусна и здравословна диета.
 

Състав на 1 капсула:
Витамин Е 5 мг
Коензим Q10. 30мг
Соево масло 325 мг

Предназначение: Коензим Q10 или наричан още убикинон, се намира митохондриите на всяка жива клетка и подпомага превръщането на храната в клетъчна енергия. При някои хора има затруднения в в достатъчното производство на Коензим Q10 или извличането му от храната и затова те се чувстват постоянно отпаднали, изморени и изтощени. Благодарение на уникалните си свойства Коензим Q10 е и много мощен антиоксидант полезен за сърцето и имунната система. Конерджи е формулиран чрез разтварянето на Коензим Q10 в соево масло.Този процес подпомага абсорбцията и използването му от тялото и подпомага освобождаването на естествената собствена енергия.

Доза за дневен прием: За да поддържате нивата на Коензим Q10 в тялото, приемайте по една капсула дневно с половин чаша вода. Може да се увеличи до две или три капсули или по съвет на квалифицирано лице.

Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Да се съхранява на недостъпно за деца място.

Съхранение: На хладно и сухо място.

За информация и поръчки: