Златенъ чай – ОТСЛАБВАНЕ без диети. Възможно е!

Златенъ чай съдържа само съставки със запазени природни свойства. Няма никакви примеси, химикали, лепила и сродни на тях, които да поддържат продукта. По напълно естествен път Златенъ чай подпомага тялото да се справя самó в борбата с мазнините и токсините. Организмът стартира естествените си механизми за премахване на излишните мазнини. Златенъ чай помага на метаболизма да възстанови своята нормална скорост и на организма сам да възстанови баланса си.
Има начин да постигнем това с един приятен и полезен начин? Не са нужни диети и натоварващи физически упражнения, за да се отървем от излишните мазнини. Най-важното действие на Златенъ чай е да изчисти токсините от тялото. Вредители, окупирали организма ни с години, вследствие на почти ежедневно приемане на вредни храни и напитки. Целият този хаос, който буквално тъпчем в нас е причина за много здравословни проблеми. Един от най-големите е ЗАТЛЪСТЯВАНЕТО. След изчистване на токсините, Златенъ чай помага на организма да усвоява само вещества, от които има нужда!

Основни предимства на Златенъ чай

1. Започваме с най-важното: Златенъ чай съдържа изцяло натурални съставки. Това са билки, използвани в медицината от векове, а правилно подбрани те вършат своите чудеса. Всяка една от съставките има отношение към работата на храносмилателната система, механизмите на метаболизма и отделянето, като ключът е в пропорциите. Златенъ чай е дар от природата – природна формула за здраве и привлекателна фигура! Чаят не съдържа химически формули и вещества, които да залъгват и затормозяват организма ни, потискат апетита или друго.

Златенъ чай работи! Защо е така?

2. Златенъ чай действа прочистващо, като изчистват от организма първо токсините – Онези лоши, малки „бандити“, които пускаме в тялото чрез храната си. Това са всички т.нар. Е-та – подобрители, емулгатори, стабилизатори, оцветители, овкусители и прочие химикали. Голяма част от тях се натрупват в организма и пречат на нормалното му функциониране. Това води до умореност, проблеми със съня, забавяне на метаболизма и качване на килограми. Изчистването от токсините е ключов момент в отслабването и връщането на хармонията в тялото ни.

Златенъ чай – създаден в българия

3. Споменавайки предимствата на продукта, не можем да пропуснем факта, че Златенъ чай е по българска рецепта. Създадена в България още през 19 век от български учени. Използвайки народната медицина, с нейния натрупан през столетията опит, този екип българи създава уникалната рецепта. Милиони хора по света се радват на страхотните резултати от този чай, но учудващо самите ние, в нашата страна, с най-качествените природно растящи билки, през годините сме пренебрегнали това. ЗАПОМНЕТЕ: Златенъ чай е по българска рецепта, произвежда се в България от чисти натурални билки, растящи в България!

Максимално качество с най-добрите реколти билки

4. Качеството на Златенъ чай e гарантирано за всяка чаша чай, тъй като ние контролираме стриктно и следим спазването процеса на производство – от отглеждането на растенията до крайния продукт. Купувайки Златенъ чай, Вие приготвяте и консумирате чай от специално подбрани реколти билки и стриктно следени процеси до пакетирането и доставянето им до Вас. Именно поради природния си произход, Златенъ чай е подходящ за всички, дори и за деца. Билките в чая не вредят по никакъв начин на организма ни и за разлика от други синтетични продукти, не влияят върху хормоните и мозъка. Златенъ чай е 100% природен продукт!

В заключение ще кажем, че няма йо – йо ефект. Изчистването на токсините от тялото предотвратява повторното задържане на мазнини след спиране на консумацията. Чаят помага на организма да се пренастрои по естествен път, да научим тялото си да работи по правилния начин. След консумация на чая, до 2-3 месеца, се усеща значителна разлика не само визуално, но и ще сте по-жизнени и по-енергични. След дълги проучвания неслучайно взехме решение една опаковка Златен чай да съдържа количество за 21 дни, а това са точно 84 чаши чай. Положителните ефекти се забелязват още първите дни чрез олекване в стомаха. Забравете киселините, апетитът ще е точно толкова, колкото трябва да бъде. От всички описани по-горе процеси, идва и изгарянето на излишно натрупаните мазнини, дори и най-старите мастни депа.
Загубата на тегло, както и на мазнините идват от пренасочването на усвоените вещества към правилните места – мускули, кости, мозък и т.н. Положителните страни са ясни. Негативните са нуждата от често изхождане в началото. Това е само в началото, докато “почистите” организма, след което тази нужда ще се нормализира до 2-3 пъти дневно, в зависимост от вашите физически показатели и навици. Всички тези вредни и излишни неща трябва да излязат от някъде и има само един начин. За странични ефекти няма да говорим. Няма умора, нито загуба на концентрация, нито други подобни. Напротив, започвате да се чувствате добре, което ще усетите сами след няколко дни консумация. Все пак това са чисти, непреработени билки в запазено природно състояние и без никакви допълнителни примеси.
Пътят към добра и привлекателна фигура в забързаното ни ежедневие е труден, но ние го правим далеч по приятен с пиене на чаша чай, а процесът значително се облекчава. Златенъ чай е доста предпочитан сред спортистите, защото в комбинация със спорт ускорява до 8 пъти изгарянето на мазнини, а това помага на всички мускули да се покажат. В модния сектор Златенъ чай е незаменим, поддържайки стройна фигура и добро здраве без притеснения от преяждане и затлъстяване!

Какво съдържа Златенъ Чай?

На първо място искаме да споделим, че Златенъ чай съдържа внимателно подбрани билки. Качеството на чая е най-важния фактор за нас! Златенъ чай съдържа peзeнe; вoднo пипepичe; лaвaндулa; мeчo грoздe; мaйчин лиcт; зъpнaсeц; цaричe; мacлoдaйнa рoзa; рeвeн; гръмoтрън. Уникално комбинирани, те действат по уникален начин върху човешкия организъм. Разглеждайки всяка една съставка поотделно бихме научили какъв дар са те от природата. Но събрани заедно в точна пропорция в Златенъ чай са незаменими в борбата със затлъстяването и токсините.

Българска Маслодайна Роза
Розовите листенца имат Детоксикиращ ефект и помагат за циркулацията на кръвта. Установена е висока биологична активност: слабителна, спазмолитична, противовъзпалителна, жлъчегонна, противомикробна. Сушените листа от рози облекчават треска, главоболие, жълтеница, болки в тялото, слабост, хранителни проблеми, инфекции, обриви, тонизира и укрепва организма. Използват се и за направата на сиропи, които се прилагат, като разхлабително средство, болки в гърлото и увеличени сливици. Във вид на сироп или чай, притежават лечебно свойство при: Запек, Проблем в синусите, Очни раздразнения, симптоми на настинка и треска, Нервно напрежение и проблеми с Менопаузата. Подобряват състоянието на организма при: Лечение на астма, бронхити, кашлица и настинка, както и спомага за Подобрение на съня, Премахва на стреса, Лечение на инфекции на уринарния тракт, Укрепване на сърдечно-съдовата система.

Водно Пипериче
Стръковете от Водно Пипериче имат кръвоспиращо, капиляроукрепващо и тонизиращо маточната мускулатура действие. Билката се препоръчва при вътрешни и външни кръвотечения – чревни, маточни (при обилна менструация), кървящи хемороиди. Препоръчва се също при гастрит, язва, диария, бъбречнокаменна болест, за регулиране на нередовна менструация, кръвоизливи на пикочните пътища, кръвохрачене, обилна и болезнена менструация. В българската народна медицина пиперичето се употребява при камъни в бъбреците и жлъчката, понижено кръвно налягане, за отслабване, при диария, кръвохрачене. При възпаление на бъбреците и пикочния мехур не трябва да се прилага. Водното пипериче съдържа Флавоновите гликозиди, витамин К. Има болкоуспокояващо и кръвоспиращо действие, което се дължи на флавоновите гликозиди, които понижават приноцаемостта на капилярите, и на витамин К, който повишава съсирваемостта на кръвта.

Гръмотрън
Корените имат пикочогонно и противовъзпалително действие. Прилагат се при отоци, камъни и пясък в бъбреците и пикочния мехур, хронични възпаления на пикочните пътища, ревматизъм, подагра, кожни обриви и др.
Гръмотрънът намира широко приложение в борбата с наднорменото тегло. Може да се използва самостоятелно, но се влага и в много препарати, целящи да подпомогнат процеса на отслабване. Гръмотрънът подпомага и намаляването на целулита, който често е съпътстван със задържане на вода в организма. Корените съдържат 0,20% етерично масло, нишесте, захари, смоли, дъбилни вещества и до 10% минерални соли. Смята се, че биологично активните вещества са изофлавоновите гликозиди ононин, който при хидролиза се разлага на агликона формононетин и глюкоза, и оноспин. Сладкият вкус се дължи на гликозида ононид.

Зърнастец
Любопитно за растението, чието име, преведено от испански език, означава ”свещена кора”, е, че дълги години е използвано от индианците като слабително средство. Активните вещества в кората на зърнастеца са ценни за облекчаването на неприятни и понякога силно болезнени състояния, като запек, а също така за регулирането на теглото, ускоряването на чревния метаболизъм, разграждането на мазнините в тялото и извеждането им от организма. Очистителният и жлъчегонният ефект върху организма по никакъв начин не повлияват негативно нормалната работа на тънките черва. Зърнастецът е определян като „нежно слабително средство”, тъй като засилва перисталтиката на дебелото черво, без да дразни лигавиците на тънките черва. Кората от зърнастец влияе благоприятно, както на хора в зряла възраст, така и на по-възрастни, намалява и предотвратява напрежението и болката, свързани с появата на хемороиди или анални фисури.

Лавандула
Лавандулата има успокояващо нервната система действие, премахва спазмите на гладката мускулатура, има болкоуспокояващо и дезинфекционно действие. Използва се при нервна възбуда, неврастения и е много полезна при безсъние, в случаи на главоболие и невроза. Лавандулата се прилага в народната медицина при стомашно-чревни колики, при газове в червата. Външно под формата на бани действа успокояващо. Етеричното масло, приложено върху кожата, има дразнещо (ревулзивно) действие, зачервява кожата и успокоява ревматични иневралгични болки. Цветовете й са добро средство за предпазване на дрехите от молци. Лавандулата съдържа около 3% етерично масло, основни съставки, на което са естери на алкохола линалоол и главно линалилацетат (30 – 60%), придаващ характерната приятна миризма. Освен това в маслото се съдържат борнеол, цинеол, гераниол и други терпени. Наред с етеричното масло се съдържат до 12% танини, захари, антоциани, органични киселини, минерални соли и др.

Ревен
Ревенът съдържа свободни и гликозидно свързани антрахинони (около 3-7%), както и малко количество редуцирани антрахинони. Установени са 5 антрахинонови гликозида – реохризин, хризофанеин, глюко-емодин, глюко-реин и глюко-алое-емодин. Съдържа още и танини — глюкогалин, голямо количество минерални вещества, нишесте, пектин и др. В малки дози ревенът подобрява храносмилането, като увеличава стомашната секреция и тонизира мускулатурата на храносмилателните органи. В пo-големи дози действува слабително или очистително. Корените, коренището и листата се използват при хроничен запек предимно, като слабително средство, поради съдържанието на антрахинони. Действието настъпва 8-10 часа след приемане, без да се повлиява функцията на стомаха и тънките черва. Този факт е много благоприятен при лечение на запека у децата, тъй като не се потиска апетитът и не се разстройва храносмилането.

Цариче
Царичето е онази невзрачна билка, за която прословутият швейцарски пастор-билкар Йохан Кюнцле (1857-1945) казва, че: “Две трети от всички операции на жените биха били напълно излишни, ако тази билка се употребява навреме и по- продължително, тъй като тя лекува всички коремни възпаления, треска, изгаряния, загнояване, язви и херния. Това растение е почти универсално и се използва още при лош сън, затлъстяване и диабет. Оказва благотворно влияние при менструални смущения, бяло течение, коремни оплаквания и неразположение в критическата възраст. Има свиващо и бързо заздравяващо действие, използва се също, като отводняващо и усилващо сърцето средство, при треска след нараняване, гнойни рани и занемарени язви. При изваден зъб царичето е едно от най-препоръчителните средства: след многократни изплаквания с него раната заздравява за един ден. Царичето отстранява слабост в мускулите и ставите и помага при малокръвие. Съдържа Танини – около 10%, Летливо масло, Салицилова киселина, Фитостероли и е богато на Витамин C.

Мечо Грозде
Успокоява болката и подпомага изхвърлянето на песъчинките от пикочните пътища. Служи за дезинфекция на пикочните пътища при хроничен цистит. Има и слабо диуретично действие. Основното действие на Мечото грозде е уроантисептично, което се дължи на съдържащите се арбутин и метиларбутин. Билката помага при камъни в бъбриците, бяло течение, простатит, запек. За отслабване – Лекът не само засилва диурезата и това води да изхвърляне на излишната вода от тялото, но и стимулира разграждането на мастните депа и спомага за извличането на всички мазнини от тялото. Прилага се в случаи на хроничен цистит и пиелит. Трябва да се приема поне няколко месеца, за да се усети уроантисептичният му ефект. Листата на Мечо грозде съдържат фенолните глюкозиди арбутин и метиларбутин, дъбилни вещества, урзолова киселина, флавоноиди.

Резене
Плодът от Резене има газогонно, апетитовъзбуждащо, слабително, откашлично и диуретично действие. Плодчетата се прилагат, особено често при деца с ленив стомах, безапетитие, запек с колики, задържане на газове и др. Те стимулират храносмилането – подобряват апетита, премахват коликите, действат газогонно и слабително. Използват се и като отхрачващо средство при бронхити и коклюш. Прилагат се понякога и за увеличаване на млечната секреция у кърмачки, както и за регулиране на нередовната менструация. Резенето има общостимулиращо действие и увеличава работоспособността. Плодовете съдържат 2-6% етерично масло с главна съставка анетол (около 50-80%) и бицикличния кетон фенхон (10-20%), на който се дължи камфороподобната му миризма. В сладката форма var. dulce фенхон почти не се съдържа. В етеричното масло, освен това, се съдържат метилхавикол, днисалдехид, анискетон, анисова киселина и др. В плодовете са установени и флавоноиди производни на кверцетина и кемпферола, до 18% тлъсто масло, белтъчини и захари.

Майчин Лист
Майчиният лист или познат още, като Сена или Касия притежава слабително и диуретично действие. Листата и плодът на растението се използват при запек. Действието е меко, безболезнено и не се последва от запек. Това позволява да се прилага при запек у тежко болни, чернодробно болни и прихемороиди. При продължителна употреба слабителният ефект отслабва. Използва се при очни и кожни възпалителни заболявания. С тази билка лошият дъх има естествено решение. В листата се съдържат около 3% антрахинонови гликозиди сенозид А до сенозид Д, реин и алое-емодин, а също флавонолите кемпферол и изорамнетин. Очистителното действие на дрогата се засилва от наличието на около 10% слузни вещества, захарния алкохол пинит и смолисти вещества.

ВАЖНО!
Да не се приготвя в микровълнова фурна или в електрическа кана! Да не се консумира от деца под 10 години, при бременност или при кърмене! Да не се превишава деневната доза! Не излагайте готовият чай на пряка слънчева светлина! Златенъ чай няма противопоказания, но за ваша сигурност в случай на диабет, язва, хипертония или други вътрешностомашни проблеми се консултирайте с вашия лекар преди прием! Консумирайте до 12 часа след приготвяне! Приемайте Златенъ чай на гладно!
Консумирайте без захар, подсладители или други подслаждащи продукти! Златенъ чай не е заместител на редовното и пълноценно хранене! За максимален ефект, приемайте ежедневно нужното за Вас количество вода!

Златенъ чай се произвежда с много любов и внимание от нас: Global Management Tech. Corp. Ltd – Пловдив. Всяка билка от състава на чая е внимателно подбрана, изследвана, съхранявана и пакетирана, за да пристигне при Вас в качеството, което заслужавате!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *