Прием на витамини = здраво и жизнено дете!

Всеки родител иска да даде най-доброто на своето дете, за да може то да е щастливо, здраво и успешно.

При развитието на детския организъм е от изключително значение приемът на витами и минерали, за израстването на един здрав огранизъм. Хубавата новина е, че детския организъм може да си набави тези така нужни витамини чрез подходящ хранителен режим.

За съжаление нашето ежедневие не рядко ни възпрепятства да дадем всично на наследниците си, но трябва да вземем под внимание евентуалните последици от загубата на витамини и минерали от тялото на детето ни!


Липсата на калций и витамин D е предпоставка за слаби кости, които са по-склонни към фрактури. Недостигът на желязо, често води до проблеми в поведението, ученето и концентрацията в училище.

Днес ще ви предложим няколко продукта които може да вмъкнете в забързаното ни ежедневие:


1. УОЛМАРК-МАРСИАНЦИ С ЕХИНАЦИЯ – Вкусни желирани марсианчета, които осигуряват нужната дневна доза от витамини, необходими за растежа и развитието на детето. Екстрактът от ехинацея е известен с благоприятния ефект за правилната функция на имунната система. Този продуктът подпомага общото състояние и жизнеността на детския организъм. Отличният плодов вкус на череша и ягода е неустоим за децата.


2. УОЛМАРК-МАРСИАНЦИ С ЧЕРЕН БЪЗ – Марсианци Гъми /Маррсианци Gummi/ с черен бъз са вкусни желирани марсианчета, съдържащи препоръчваната дневна доза от витамини, необходими за нормалния физиологичен растеж и развитие на детето. Хранителната добавка е обогатена с екстракт от черен бъз, известен с благотворния си ефект за нормалното функциониране на имунната и дихателната системи. В състава на продукта са включени витамин С и цинк, които подпомагат доброто физическо състояние и имунната защита на организма. Марсианци Гъми с черен бъз се предлагат в комбинация от два плодови вкуса – ябълка и касис.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *