Проблеми с паметта и затруднена концентрация

С тези проблеми основно се сблъскват хора в напреднала възраст, за съжаление, не е точно така. Имайки предвид, времето в което живеем, същината на тези приети норми се изменя. Високите нива на стрес, липсата на движение в повечето професий, нездравословно хранене и тютюнопушенето са само някои предпоставки да се наблюдава при все повече млади хора – симптоми на нарушено кръвооросяване, нарушена концентрация и памет.

Някои от най-типичните причини за лоша памет са:

  • Депресия
  • Липсата на сън
  • Употребата или злоупотребата на някои медикаменти и/или наркотици
  • Честа употреба на алкохол и цигари

От изкючително значение е и витамин Витамин В1 (Тиамин)

Витамин В1, известен още като тиамин е водоразтворим витамин, от който се нуждае почти всяка клетка в тялото, защото той е важен за поддържане на енергийните нива, познавателните способности и паметта, здравословния метаболизъм и сърдечната функция.

Ние ви препоръчваме БОТАНИК-ГИНКОВИН : комбинация от висококачествени екстракти от Гинко билоба и Гроздово семе. Екстрактът от Гинко Билоба стимулира циркулацията на кръвта към мозъка и крайниците. Подобрява проходимостта на кръвоносните съдове, не позволява образуването на плаки и тромби в кръвоносните съдове и намалява риска от сърдечно-съдови заболявания. Гинко Билобата спомага за оросяването на мозъка, съдейства за усилване на паметта и подобряване на способността за концентрация. Регулира кръвообращението и кръвното налягане, премахва студенината в крайниците. Проантоцианидите представляват 95 % от екстракта от гроздово семе. Те са едни от най-мощните природни антиоксиданти – 20 пъти по-силни от Витамин С. Предпазват организма от свободните радикали и заздравяват стените на кръвоносните съдове. Двата екстракта се допълват взаимно, което засилва благотворното им действие при загуба на памет (дори и в тежка форма – болест на Алцхаймер), неспособност за концентрация, атеросклероза, сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно, студени крайници.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *