Свежа кожа!?

„Да изглеждаш на 50 е чудесно, ако си на 60.“
– Ривърс Джоан

Във времето на суетата и вечната младост, се питаме кога е време да започнем да полагаме по сериозни грижи за кожата си. Много специалисти съветват с навършването на 25 година да обърнем внимание на кожата си. Тогава е и моментът, в който започваме да губим ценни съставки от организма ни.

Това води до различни негативни последствия, свързани с външния вид и състояние на кожата. Съответните негативни последствия са свързани най-вече с кожата на лицето и някои специфични негови зони като очи, устни, нос, брадичка. Те се изразяват в появата на бръчки, пигментации и като цяло загубването на типичния свеж и младежки вид на кожата.

Хиалуроновата киселина е във всички нас още от момента на раждане, но количеството й в организма намалява с възрастта и допринася към процеса на стареене. Хиалуроновата киселина може да бъде намерена в значителни количества на местата, където има свързваща тъкан като ставите, кожата и сърдечните клапи. Според направени изследвания се наблюдават по-ниски нива на хиалуроновата киселина при хора с проблемни свързващи тъкани. Храненето и околната среда вляят много върху това какво ще е количеството на хиалурон у човек. Неправилно хранене и липсата на важни хранителни вещества водят до дефицит на в организма, което от своя страна води до много симптоми на преждевременно стареене.

Предлагаме ви: ГЕРИТАМИН® ХИАЛУРОН.

Хранителна добавка с висока концентрация на хиалуронова киселина. Произведена по патентована технология, чрез която се постига намаляване на нейното молекулно тегло. Хидратира кожата в дълбочина, благодарение на което тя изглежда гладка, мека и еластична. Заради ниското си молекулно тегло, хиалуроновата киселина се усвоява възможно най-ефективно от организма.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *