За борба с настинката, изберете инхалатор!

Когато погледнем през прозореца и установим неспиращото се разваляне на времето, е добре да помислим с какво да се „запасим“ за настъпващият сезон. В такъв момент можем да си набавим за цялото семейство инхалатор, като първа помощ при настинка, бронхит или пък ринит.

Горе изброените могат да ни накарат да се почувстваме дискомфортно. В такива случаи инхалаторът може да бъде решение, за да върнем нормалния ритъм в ежедневието си.

Инхалация!? – Посредством вкарването на лечебни вещества в организма чрез вдишване в белите дробове, инхалациите с топъл и влажен въздух са сред най-ефикасните и лесни за изпълнение процедури, които спомагат за втечняване на секретите и облекчаване на кашлицата. Много полезна рецепта в такъв случай е инхалацията със сода и сол. Опитайте се да изпълните процедурата правилно като вдишвате бавно и дълбоко в рамките на 15-20 минути. Няколко часа след това не се препоръчва да излизате на студен въздух.Прочети още на: Кашлица – как да я успокоим?

Инхалаторът може да се ползва от всички в семейството – децата, майката и таткото – при първи симптоми на водниста хрема или общо неразположение. Инхалаторът може да инхалира не само физиологочен разтвор, но и други течни лекарства, според състоянието на пациента!

Инхалато ZANO

Инхалаторът прави така, че дадена течност да се превърне в аерозол, който аерозол може да бъде вдишан. Не се нагрява, така че няма никакви странични ефекти. Самият физиологичен разтвор е възможно най-безвредното нещо за организма. Според състоянието на пациента, лекарите изписват от 1 инхалация на ден до една на всеки 3 часа в първите дни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *