3 продукта за красива коса, блестяща кожа, здрави нокти, за младост и красота!

Месец март винаги се свързва с новото начало, обновлението, пролетта. През този красив месец всичко се събужда за нов живот и ние искаме да ви помогнем да се чувствате красиви, привлекателни, обичани и обгрижвани!

Поглезете се с нашите предложения, предназначени специално за по нежната част от човечеството!

Помнете  мили дами :

Красотата от вън започва с грижата за тялото отвътре!

 

 

1 Мерц Специал дражета Х 60

Mерц специални дажета имат в състава си балансирана комбинация от градивни, жизнено важни вещества и така се предотвратяват вредите, причинени от техния недостиг.

За красива коса, блестяща кожа, здрави нокти.

Това е един добър начин да направите нещо полезно за здравето си. Mерц специални дражета представляват комбинация от градивни и допълващи вещества, важни за целия организъм. Kосата без блясък, повяхналата кожа, чупливите и меки нокти, могат да са индикатор за неефективен прием на хранителни вещества.                         Специалната формула на Мерц   набавя ценни за здравето и кожата вещества (напр. желязо, витамини).

 

2 Проколаген – АБОФАРМА ПРОКОЛАГЕН таблетки * 30

  Проколаген за стави, кости, коса, кожа и нокти! 

 

Проколаген съдържа специален патентован комплекс NDF®, MSM и витамин С, които допринасят за формирането на колаген за нормалната функция на кожата, косата и ноктите. Подпомага нормалното функциониране на опорно-двигателната система. Подхранва кожата и подпомага намаляването на фините линии и бръчки.

3 Регулатпро хиалурон флакон 20мл. х 20 –  e истински анти-ейдж еликсир. Съдържа есенции Regulat в съчетание с хиалуронова киселина от растителен произход, цинк, естествен силиций, биотин и мед. Гарантира бързо и трайно премахване на следите на времето.


Хиалуроновата киселина се употребява не само като активна съставка в анти-ейдж продуктите, но и като хранителна добавка, защото само комбинираният вътрешен и външен прием води до видимо по-красива кожа. Хиалуроновата киселина се синтезира по естествен начин в организма, но производството й значително намалява след навършване на 25-годишна възраст. За да заличите бръчките, да противодействате на слабостта на съединителната тъкан и да забавите износването на ставите, е препоръчително да приемате хиалуронова киселина. До днес заради незадоволителната й абсорбция при перорален прием, желаните резултати се постигаха само с директно инжектиране.

Тайната на анти-ейдж напитката за красота Регулатпро Хиалурон се дължи на т.нар. Carrier ефект, а именно способността на есенциите Regulat да пренасят водоразтворимите молекули (каквито са тези на хиалуроновата киселина) директно в клетките. Тези есенции са получени чрез патентования процес на каскадна ферментация за отключване и обогатяване по законите на майката природа.


Резултати от тестове от Независимия Институт за дерма:

    Намалява бръчките с 38%;
    Изглажда с 27%;
    Подобрява тургора на кожата с 37%;
    Повишава еластичността с 26%;
    Усилва здравината на косата при 50% от участниците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *