6 натурални съставки облекчават синузита и упоритата кашлица!

Щом зимата дойде, проблемите с дихателната система отново напомнят за себе си. Най-разпространени сред тях са упоритата кашлица и хроничният синузит, които обикновено биват третирани с медикаменти със симптоматично действие, насочено към облекчаване на симптомите. Това обаче, не е достатъчно, за да постигнем трайно подобряване на състоянието.

За да се възстанови напълно функцията на дихателната система, далеч по-ефективни са натуралните препарати, които влияят върху широк спектър респираторни нарушения и могат да се използват продължително време.

Добро решение в случая е продуктът Lung, Bronchial & Sinus Health (Бял дроб, бронхи и синуси ) на канадската компания Natural Factors! Той съдържа само естествени съставки и може да се приема само с превантивна цел или да се комбинира с основното лечение.

Lung, Bronchial & Sinus Health (Бял дроб, бронхи и синуси ) – ефективната билкова формула срещу кашлица и синузит!

Бял дроб, бронхи и синуси комбинира екстракти от лечебна ружа, лопен, дива черна череша и пчелник, плюс бромелин от ананас и N-ацетилцистеин. Тази комбинация от естествени съставки дава много добри резултати при бронхит, бронхиална астма, хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ) и синузит.

Бял дроб, бронхи и синуси има силно противовъзпалително и успокояващо лигавиците действие, очиства бронхиалните и белодробните секрети, и противодейства на проникналата в околоносните кухини инфекция. 

 

Как действат екстрактите:

-Ружа, екстракт от корените 4:1. Насърчава образуването на предпазен слой върху лигавицата и я защитава от изсушаване и дразнене; има имуностимулиращо действие.

-Лопен,  екстракт от листата 4:1. Проявява омекчаващи и противовъзпалителни свойства в случаите на бронхит, бронхиална астма и синуит.

-Дива черна череша, екстракт от корите 4:1. Потиска възпалението на дихателни пътища, намалява спазмите на гладката мускулатура в бронхиолите и облекчава пристъпите на кашлица.

-Пчелник, екстракт от стръковете 4:1. Подпомага очистването на бронхиалния секрет и действа силно противовъзпалително и антибактериално.

 

Действие на компонентите, включени към билковия комплекс:

-Бромелаин от ананас  /Ananas comosus/ (стебло) (1500 MCU*). Представлява протеолитичен ензим, който разгражда протеините от храната, но също така подпомага състоянието на белите дробове в случаите на белодробен оток, бронхит, синузит и астма. Има мощни противовъзпалителни ефекти.

N-Ацетил-цистеин. Муколитик, който често се влага в различни продукти срещу кашлица. Намалява вискозитета на мукозните секреции от дихателната лигавица. Важен в настоящата комбинация е и неговият антиоксидантен ефект – бидейки пред-лекарство (prodrug) на природната аминокиселина L-цистеин, той възстановява нивата на глутатиона в клетките и има добре изразени антиоксидантни свойства.

Продуктът Lung, Bronchial & Sinus Health (Бял дроб, бронхи и синуси) не проявява токсичност при продължителен прием! Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители или подсладители, млечни продукти, соя, пшеница или мая.

Разфасовка: 45 таблетки. Приемайте по 1 таблетка 3 пъти дневно след хранене!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *