8 романтични идеи за Свети Валентин

Препоръчваме Ви:

Празникът на влюбените е сред любимите на страните от западния свят. У нас той се наложи през последните десетилетия, като романтична алтернатива на нашенския Трифон Зарезан. И макар и двата празника да се празнуват с чаша вино, единият е повече практичен, като отбелязва етап в отглеждането на лозята, а другият е романтичен, любим на милиони влюбени. Вижте няколко нестандартни идеи как да изкарате празника.

1. Грабвайте кънките

Ако искате да изненадате любимия човек с един различен подарък, заведете го на ледена пързалка. Приятните емоции са гарантирани. Никога не е излишно да изкарате малко време, хванати за ръце и носейки се по ледената пързалка, докато се крепите взаимно, за да не паднете.

2. Разходете се сред природата

Можете да посрещнете романтичния празник сред природата, стига и двамата да сте настроени авантюристично. Съобразете дължината на разходката с издръживостта на своя партньор и с вашата собствена, за да не се окажете у дома изтощени и без желание за нищо друго. Може да се отдадете на дълъг преход по заснежения бряг на морето или на половинчасов излет в парка, за да правите снежни човеци и да си организирате бой със снежни топки. Горещата вана и приятен масаж са добро средство за релаксиране след една такава продължителна разходка сред природата.

3. Покажете артистичност чрез боди арт

Осигурете си нестандартно секси изживяване, като проучите всяка част от кожата си взаимно и я оцветите с бои за боди арт. Те са нетоксични и се измиват с гъба. Забавлението може да се проточи чрез боядисването и оформянето на красиви пейзажи, а да достигне своя апогей в банята, докато отмивате остатъците от боите.

4. Сгответе романтична вечеря

Домашно сготвената храна е не само вкусна, но и полезна, а освен това е израз на специално отношение. Ако сте добър в сферата на кулинарията, изгответе предварително романтично меню с любимите ястия на вашата половинка. Включете морски дарове, които са афродизиак, ягоди, шоколад и шампанско. Уверете се, че в празничната вечер няма да има проблеми, като осигурите предварително продуктите и редуцирате експериментите до минимум.

5. Отидете заедно на йога курс

Изследванията показват, че нивата на феромоните се покачват по време на тренировка. Препоръчват се упражнения, които увеличават силата и гъвкавостта на главните мускулни групи. Даже да не сте особено напреднали в йогата, тренировката заедно ще ви зареди с настроение и положителни емоции. Ако искате да се упражнявате в домашна атмосфера, използвайте някое видео с инструкции за йога, като съобразите нивото н трудност с вашата физическа подготовка и тази на вашия партньор.

6. Отпуснете се във ваната

Ако разполагате с вана в банята си, отдайте се на романтична и разкрасяваща процедура, заедно с половинката си. Купете соли или пяна за вана с приятен аромат, масажни масла, крем за тяло и всякакви глезотийки. Можете да използвате приятна музика и маслена лампа за аромотерапия. Ако нямате вана в дома си, можете да запазите стая в хотел, в града или в курорт, за да си организирате отпускаща вечер с басейн, сауна и масажи.

7. Наемете професионален готвач

Един от най-модерните варианти за посрещане на празника е да си наемете личен готвач за вечерта, който ще ви сготви гурме меню директно във вашия дом. Това е една модерна алтернатива на ресторант, но ще бъдете само двамата и след вечерята ще можете да се отдадете един на друг. Вашата половинка вероятно ще се почувства като ВИП гост за празника.

8. Луди танци

Любовта е във въздуха, а романтиката е в танца. Искате да изненадате любимия си човек с неповторим подарък за Свети Валентин? Подарете си повече време заедно, като включите в ‘менюто’ неповторими танцови емоции. Танците са невероятно забавление и прекрасен начин за сближаване между хората. Те са напълно достъпни за всеки, удоволствие, което можете да споделите с човека до вас. Не забравяйте да си оставите енергия за вечерта, когато ще останете насаме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *