Alive / Алайв Complete Prenatal – мултивитамини за бременни от ново поколение!

По време на бременността и кърменето жената има специфични хранителни потребности, които трудно могат да бъдат задоволени само чрез диетата. Същевременно бързо развиващият се малък човек също има критична нужда от основните хранителни вещества, които да гарантират нормалния му растеж.

Недостигът на жизнено важните нутриенти през тези решаващи периоди може да има сериозни последствия за майката и бебето. У бременните и кърмещи жени този дефицит най-често предизвиква умора и непрестанно чувство на изтощение, депресивни състояния, косопад. Той може да бъде доста по-опасен за детето, тъй като увеличава риска от нарушения в развитието на мозъка и нервната система,  преждевременно раждане и др.

Омега-3 полиненаситените мастни киселини и в частност – докозахексаеновата киселина (DHA) – с ключово значение за майката и бебето! Установено е, че недостигът на DHA в женския организъм през периода на бременността или кърменето, може да компрометира когнитивните способности и зрението на детето. Допълнителният прием на докозахексаенова киселина през бременността създава идеални условия за нормалното развитие на мозъка и нервната система на плода, намалява риска от преждевременно раждане и предпазва от депресия жената в периода след раждането.

Все повече специалисти обаче, се обединяват около тезата, че рибеното масло, източник на DHA не е най-добрият вариант за майката и бебето, поради риска от наличие на по-високи количества живак и други токсини в състава му. Докозахексаеновата киселина, иззета от водорасли е далеч по-здравословният избор, поради отсъствието на вредни нива на токсини във водораслите.

Alive /Алайв Complete Prenatal (Мултивитамини за бременни с растителна DHA) дават всичко необходимо за здравословното развитие на детето и жизнения тонус на майката!

Alive /Алайв Complete Prenatal са специализирани мултивитамини за бременни и кърмещи жени, които осигуряват огромно разнообразие от полезни хранителни вещества! Всяка дневна доза осигурява 18 витамини и минерали, включително фолиева киселина (400 mсg) и витамин С като калциев аскорбат. И още: калций (Aquamin®) от червени водорасли, DHA (Life’s DHA®) от водорасли, както и патентована комбинация екстракти от свежи плодове и зеленчуци!

Огромно предимство на Alive /Алайв Complete Prenatal, са калцият и докозахексаеновата киселина, иззети от водорасли. За разлика от обикновения калций, натуралният калций от червени водорасли се отличава с оптимална бионаличност и висока степен на усвояване.

Мултивитамините за бременни с растителна DHA – Alive /Алайв Complete Prenatal, допринасят за ограничаване на риска от дефекти на невралната тръба на плода и насърчават правилното развитие на нервната му система, мозъка и зрението. Alive /Алайв Complete Prenatal осигурява много енергия и страхотен тонус за майката през целия ден, поддържа нормалното състояние на имунната система, има благоприятен ефект по отношение на кожата и косата.

Alive /Алайв Complete Prenatal (Мултивитамини за бременни с растителна DHA) е част от серия Алайв на американската компания Nature’s Way. Серия Алайв включва разнообразие от Whole food мултивитамини, които освен основни витамини и минерали, съдържат изобилие екстракти от билки и суперхрани.

Nature’s Way е американска компания за производство на здравословни продукти, чиято дейност датира от около 50 години насам. Nature’s Way е част от индустрията на хранителни и диетични добавки от 1969 г. насам. Брандът е най-популярен с мултивитамините и билковите си екстракти.

Официален вносител за България: Ревита ЕООД. За повече информация: 02/9530583.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *