Биваред диет – иновативната хранителна добавка

Биваред диет е иновативна хранителна добавка, която включва в състава си комбинация от билки, активни вещества, аминокиселини и витамини. Всички те, взети заедно, се съчетават, за да оказват благоприятно влияние върху вашия метаболизъм, следователно подпомагат изгарянето на мазнини, понижават телесното тегло, действат като антиоксидант, намаляват нивата на кръвната захар и защитава клетките от антиоксидантния стрес.

Какво съдържа и как съставките влияят на вашия организъм?

Худия – най-ценното съединение е молекулата P57- гликозид, която действа в посока намаляване на апетита. Освен това подпомага изгарянето на мазнини, понижава кръвното налягане, повишава енергията и либидото.

Листа от бреза – има диуретично действие, съдържа веществото хиперозид, който оказва благоприятно влияние върху здравето на сърдечно-съдовата система.

– Зелено кафе – хлорогеновата киселина в зеленото кафе работи в посока ускоряване на метаболизма и по-бързото изгаряне на мазнини. Консумацията на зелено кафе подпомага загубата на тегло.

– Глюкоманан – глюкомананът се препоръчва в случаи за потискане на апетита, тъй като веществото повишава чувството за ситост. Друго полезно свойство е подобряване на усвояването на смляната храна. Като цяло глюкоманът е въглехидрат, който се числи към групата на фибрите, които са необходими за здравето и правилното функциониране на храносмилателната система,

– Куркума – подправка, която подпомага изгарянето на мазнините, стимулира функциите на храносмилателната система. Основната съставка Куркумин притежава противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, както и антиканцерогенно действие.

­- Ацетил-L-карнитин – химическо съединение на Л-карнитина, което се образува в човешкия организъм и служи за ускорено изгаряне на мазнини. Притежава още антиоксидантни действия, подкрепя имунната система, действа позитивно върху кръвното налягане, нивата на холестерола и мозъчната дейност.

– Бергамот – съдържа биофлавоноиди, които са известни със своето антиоксидантно действие. Освен това, са полезни за здравето на сърцето, понижават нивата на холестерола.

Витамин В12 – необходим за нормалното кръвообразуване в човешкото тяло, дефицитът му води до анемия. Има изявена роля в метаболитните процеси, свързвайки се с обмяната на белтъци, липиди и въглехидрати. Витаминът засилва още имунната система.

Комбинацията от всички тези съставки, прави продуктът изключително полезен и подходящ за подобряване на вашето здравословно състояние, както и полезен в борбата с излишните мазнини и килограми. Освен това стимулира сърдечно-съдовата, храносмилателната и нервната система, както и подпомага тялото ви за освобождаване на вредните токсини. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *