BOTOINA – УНИКАЛЕН В СВЕТА

Швейцария въз основа Labo Cosprophar разработи патентован продукт, Botoina ® безопасно и ефективно козметичен препарат с правомощието да спомогне за намаляване на изразяване линии на лицето, без инжекция. 

 

Обширни изследвания са показали, че 80% от жените изпитали Botoina ®  открили забележително намаляване на тяхното изразяване на линии в районите, които бяха с приложена формула за срок от  20 дни .

Botoina ® е комплекс от четири внимателно подбрани съставки, които съдържат специален liposome за насърчаване на усвояването. Активните съставки са строго козметичен характер и действа чрез различни механизми, да смекчават израза на линиите, като ги направи по-малко видими.

Формулирането се прилага външно върху бръчка с помощта на специален апликатор с накрайник за прецизност и  точност.
Това гарантира, че формулата е поставен точно в улея на бръчката вместо разпространение по цялото лице.

– Botoina ® 1000 – съдържа 10 единици от Botoina – подходящ за умерени мимически бръчки;
– Botoina ® 3000 – съдържа 30 единици от Botoina – подходящ за дълбоки мимически бръчки;
– Botoina ® 5000 – съдържа 50 единици от Botoina – подходящ за много дълбоки мимически бръчки;

Botoina ® формула:

  1. Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester

  2. Sodium-Potassium

  3. Magnesium Gluconate

  4. Pentapeptideamide-4

 

Всяка една от активните съставки, които формират ядрото на Botoina, има специфични свойства, подпомагащи изглаждането на мимическите бръчки на лицето.

 

Начин на приложение:

Начинът на употрба на Botoina комбинира за пръв път прецизен козметичен апликатор с наконечник за външно нанасяне с подрязан край и козметичен препарат, който, благодарение на тези инструменти, трябва само да се нанесе прецизно в гънките на бръчките.

Всяка опаковка Botoina съдържа 3 прецизно градуирани апликатора с наконечник с подрязан край и един флакон с препарата Botoina.

Botoina Кожни приложения се прилага под формата на козметичен серум за незабавно действие. Апликацията предвижда един цикъл от 20 дни, с нанасяне на 1мл. Botoina вечер.

Трите прецизни козметични апликатора позволяват да се използва за всяка седмица по времето на третирането, по един нов апликатор.

Четири са зоните за апликация, между които да се раздели милилитъра от продукта, като се внимава продуктът да нанесе точно върху гънките, които образуват бръчките:

  1. ¼ милилитър върху бръчките на челото и между веждите;

  2. ¼ милилитър върху назолабиалните бръчки;

  3. ¼ милилитър върху бръчките на околоочния контур/пачи крак/;

  4. ¼ милилитър върху бръчките около устата.

Препаратът трябва да се остави да действа за 10 минути. След това леко се масажира третираната част с върха на пръстите до пълно абсорбиране, като се разнася препарата по цялото лице. След вечерното нанасяне на Botoina да не се нанася  върху кожата никакъв друг препарат или крем.

Времетраене и цикли на третиране:

Циклите на третиране с Botoina започват с Botoina кожни приложения, който се използва за период от 20 дни, следван от всекидневно третиране в продължение на 4 месеца/дневен крем, нощен крем и крем за околоочния контур/, за да се подобрят и укрепят постигнатите резултати. Дневният крем се препоръчва и по време на 20 дневното третиране с Botoina кожни приложения, като ежедневна сутрешна грижа, с цел оптимизиране на изглаждане на бръчките. Благодарение на формулата на Botoina, включваща дневен крем, нощен крем и крем за околоочния контур, грижата е напълно окомплектована в месеците, последващи триседмичната интензивна терапия.

Препаратите Botoina за всекидневно третиране и подържаща грижа

Дневен крем: Базиран на  формулата Botoina, този дневен крем е предложен в 3 различни дози за корекция на мимическите бръчки. Със защитно и хидретиращо действие, благодарение на съдържащите се копринени и соеви протеини. Отлична основа за грим. Съдържа слънцезащитни филтри и витамини С и Е. Нанася се сутрин върху предвартелно почистена кожа на лицето и се масажира леко до пълно абсорбиране. В тубичка от 50мл.

Нощен крем:  Базиран на  формулата Botoina, нощен крем предложен в 3 различни дози за корекция на мимическите бръчки. Включеното нежно и хидретиращо олио от сладък бадем, прави формулата богата и подхранваща. Изключителна, комплексна грижа против бръчки. Нанася се вечер върху предвартелно почистена кожа на лицето и се масажира леко до пълно абсорбиране. В тубичка от 50мл.

Крем за околоочния контур: Базиран на  формулата Botoina, нощен крем предложен в 3 различни дози за корекция на мимическите бръчки. Специално създадена за третиране на околоочния контур, зона отличаваща се с една особено тънка и нежна кожа. Богатата, но в същотото време деликатна формула съдържа витамини С и Е, и изключително лесно сеабсорбира от кожата. Нанася се сутрин и/или вечер в зоната на околоочния контур, като се масажира нежно, за да улесни проникването.  В тубичка от 50мл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *