Допелхерц актив Витамини А-Я

Качествените немски витамини за здраве и тонус!

При умора, стрес, нервно напрежение и нерационално хранене.
Комбинация от 24 витамина, минерала и микроелемента.
Специално разработената "матрична структура" на ДЕПО таблетките на   Допелхерц® актив, осигурява постепенно освобождаване на активните съставки, в продължение на повече от 10 часа, съобразено с нуждите на организма.

 

Препоръчвана доза: 1 ДЕПО таблетка дневно
За възрастни и юноши

Допелхерц актив Витамини А-Я е отличен с наградата "Хранителна добавка на годината" за 2010г., присъдена от Българския фармацевтичен съюз.

Приложение:
При умора, стрес, нервно напрежение и нерационално хранене.

В зависимост от начина на живот, физическото и психическото натоварване на хората с различни професии, тютюнопушене и прием на алкохол, нуждите от хранителни вещества са различни. Именно затова съставът на Допелхерц® актив витамини А -Я е разработен, за да задоволи тези специфични нужди, чрез комбинацията от 24 витамина, минерала и микроелемента.

Оптималният прием на важни витамини, минерали и микроелементи е предпоставка за добро състояние на организма и висока работоспособност. Есенциалните хранителни вещества не могат да се синтезират в организма и е необходимо те ежедневно да бъдат приемани чрез храната или хранителни добавки. При липса само на едно хранително вещество се нарушава оптималното протичане на много метаболитни процеси.

Състав:
Балансиран състав.
В зависимост от начина на живот, физическото и психическото натоварване на хората с различни професии, тютюнопушене и прием на алкохол, нуждите от хранителни вещества са различни. Именно затова, съставът на Допелхерц® Актив Витамини А- Я е комплексно разработен, за да задоволи тези специфични нужди.
Енергийна стойност:
1 таблетка съответства на 2,7 kcal/11,2 kJ.
  
Предимства на  ДЕПО таблетката:
При недобре балансирано хранене снабдяването на организма с витамини, минерали и микроелементи често не е достатъчно. Водно разтворимите витамини, като Витамините С, B1, В6и B12 не могат да бъдат съхранени в организма. Например, при прием на високи количества Витамин С излишното в момента количество не остава в организма, за да се използва в бъдеще при повишена нужда, а бива елиминирано. Благодарение на специално разработената производствена формула, ДЕПО таблетките осигуряват постепенното освбождаване на хранителните вещества през целия ден, като по този начин те дълготрайно действат в организма.

Съхранение:
Продуктът да се съхранява на място, недостъпно за деца под 10 годишна възраст.

Противопоказания:
Не са известни.

Опаковка:
30 таблетки

Препоръчителен прием:
Приемайте 1 таблетка дневно след хранене, с достатъчно количествотечност, без да я сдъвквате.
Таблетките могат да бъдат разделени на две половинки, ако е необходимо.
Препоръчителна употреба: за възрастни и юноши.
Този продукт е хранителна добавка.
Да не се използва като заместител на разнообразното хранене

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *