Думите, които не бива да изричаме във фитнес салона

Препоръчваме ви:

Чували сме как съзнанието е над всичко и макар да искаме да вярваме или не, има ситуации, в които това е напълно вярно. Например ако се настроите, че нещо е неприятно, то нямам как да го вършите с удоволствие, това работи и за ежедневните ни тренировки. Трябва да се отървем от някои фрази, които подсъзнателно ни карат да не успяваме.

Мразя това!

Само с това изречение в главата си и нежеланието да идем до близкия фитнес става двойно. Запитайте се наистина ли мразя това упражнение, какво мразя в него. Съсредоточете се в резултата, сваляне на тегло, по-хубаво тяло и нека с тези мисли направите едно или друго упражнение, макар преди това да ви е било „противно” да мислите за него.

Никога няма да бъда силна колкото нея!

Едва опитвате петата лицева опора, но момичето до вас във фитнеса ги прави сякаш неуморно една след друга, това ви вбесява и обезкуражава. Не се оглеждайте какво правят другите, ако това вместо да ви мотивира, има обратният ефект върху вас. Все пак всеки човек е различен с различни цели и професии, както и различно здравно състояние.

Това упражнение ще го пропусна.                  

С тези мили, не само ще пренебрегнете едно упражнение, но дори понякога цяла тренировка. Тези мисли правят спорта още по-мъчителен за вас, затова ги забранете.

Дебела съм!

Да си казвате колко сте дебела по време не тренировката е най-лошото от всички отрицателни внушения, също така и особено депресиращо. За да вървим напред трябва да се концентрираме върху целта и бъдещето, а не да проклинаме настоящето, това няма как да върне времето назад. Концентрирайте се колко дълго може да бягате, колко държите в определена позиция с тежест или без, а не върху негативното. Мислете си как да бъдете точни или как да подредите времето си правилно. Не губете времето си в мисли, които ще ви отдалечат от залата и от заветната цел, все повече и повече.

Сега марш във фитнеса и дерзайте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *