Ехинацея, астрагал и рейши – супер трио за силен имунитет и енергия!

Дойдат ли студът и мрачното време, умората превзема тялото и ума, а имунната система отслабва. Чувстваме се отпаднали и апатични, и никак не изгаряме от желание да вършим ежедневните задължения. Фактът, че прекарваме по-голямата част от времето си в затворени помещения, че хапваме по-тежки и мазни храни, както и дефицитът на слънчеви лъчи допълнително скапват не само настроението, но и имунната ни система.

За да се предпазим от „зимните болести” и да поддържаме духа си в добра форма, е нужно да дадем силен тласък на имунната система и да заредим организма с енергия от естествени източници! Тези естествени източници, са лечебните растения с доказано имуностимулиращо и адаптогенно действие.

Растенията ехинацея и астрагал, както и медицинската гъба Рейши, са едни от най-мощните имуностимулатори и адаптогени на планетата. Съвременната природна медицина използва екстрактите, извлечени от тях срещу отслабена имунна функция и инфекции, за увеличаване броя на белите кръвни клетки и защитата от чужди микроорганизми, за по-бързата адаптация на организма към стресова среда, промени, и др.

– Екстракт от ехинацея. Противодейства при симптоми на настинка и грип, скъсява периода на боледуване и намалява риска от инфекции, особено такива на дихателните пътища.

– Екстракт от медицинската гъба Рейши. Съдържа множество биоактивни компоненти, включително полизахариди със силно проактивно влияние върху имунната система. Помага на имунната система да идентифицира и ликвидира бактерии, вируси, гъбички и други патогени.

– Екстракт от астрагал. Уникален адаптоген, който съдейства за преодоляването на физическия и емоционалния стрес, умората и изтощението. Но освен срещу хронична умора и напрежение, астрагалът е много ефикасен и при простудни и грипни заболявания, сезонни алергии и др.

Бъди в топ форма през цялата зима с Ехинацея & астрагал & рейши на Nature’s Way!

Ехинацея & астрагал & рейши е натурален продукт, източник на патентована смес екстракти от органично отглеждана ехинацея пурпурея, астрагал и Рейши. Ехинацея & астрагал & рейши е източник на биологично активни, силно хранителни вещества, които засилват естествената имунна защита на организма и имат отличен адаптогенен ефект.

Ехинацея & астрагал & рейши се препоръчва за увеличаване на енергията и тонуса и срещу сезонните болести. Може да се приема както превантивно, така и при първите симптоми на обикновена настинка или грип.

Всяка капсула е източник на чиста смес екстракти от ехинацея пурпурея оргáник, астрагал и рейши, БЕЗ наличие на изкуствени аромати, консерванти, оцветители, царевица, сол, захар, мая, пшеница, глутен или ГМО! Компанията производител – Nature’s Way, USA има половинвековен опит в създаването на продукти за здраве, включително билкови екстракти, витамини, минерали и др. Билковите екстракти на Nature’s Way са едни от най-търсените и предпочитаните в цял свят!

Как действа Ехинацея & астрагал & рейши:

– Има тонизиращо, освежаващо и осезаемо ободряващо действие!

– Подпомага адаптацията на организма към промени и стрес!

– Стимулира имунните клетки да се противопоставят на нежеланите нашественици!

– Редуцира симптомите на настинка и грип, и ускорява възстановяването!

– Намалява нивата на възпаление в организма!

– Благодарение на екстракта от астрагал в състава си, има добрър ефект върху сърдечно-съдовата система и нивата на кръвното налягане!

Разфасовка: 100 V-капсули

Прием: по 3 капсули, 3 пъти дневно, за предпочитане с храна. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *