Гастритикс – за спокойна лятна почивка, без стомашни проблеми!

 

Известно е, че лятото е сезонът, в който стомашно-чревните разстройства достигат своя пик. Те най-често са резултат от консумация на некачествени и престоели на топло продукти, пътуване и смяна на обстановката, промени в хранителния режим, включително по-екзотична кухня, преяждане и др.

Внезапната диария, предизвикана от натравяне с развалена храна е едно от най-честите неразположения по време на лятна ваканция. След нея се нареждат други проблеми като запек, тежест и подут корем, често отделяне на газове, киселини.

Конвенционалните средства, традиционно използвани срещу подобни оплаквания, невинаги са достатъчно ефикасни. Освен че често имат нежелани ефекти, тези медикаменти третират само симптомите, а не причината за проблема. Друг техен минус е, че не могат да се приемат превантивно, с цел предотвратяване на стомашното неразположение, а само впоследствие, когато то вече е факт.

Най-добре заложете на билките с доказани ползи за храносмилането и стомашно-чревния тракт! Висококачествените билкови екстракти с благотворно въздействие върху храносмилателната система ще свършат добра работа. Те са най-ефикасни, когато се приемат в комбинация от няколко екстракта, за да действат в синергия и взаимно да подсилват ефектите си. Билковите смеси, подпомагащи работата на стомаха имат осезаеми ползи, когато започнат да се приемат още при първите симптоми.

За да прекараш една спокойна и приятна ваканция, вземи Гастритикс! Гастритикс е американска билкова формула, която комбинира екстракти от 7 билки: резене?, див ям, джинджифил, елша, лайка (екстракт, стандартизиран до 1,2% апигенин), червен бряст и медицинска ружа. Тази растителна смес облекчава голям спектър гастроинтестинални смущения, включително диария, болки, запечен стомах, тежест, подуване и прекомерно образуване на газове след консумация на определени храни, и др.

Ефектът на Гастритикс е широкоспектърен – продуктът проявява редица полезни ефекти, включително противовъзпалителни, антимикробни и газогонни: защитава и успокоява раздразнената чревна лигавица; неутрализира различни бактериални токсини; задейства секрецията на храносмилателни ензими; подпомага обработката на храната и усвояването на полезните вещества.

Как действа Гастритикс:

-успокоява възпалената стомашна лигавица;

-съдейства за производството на ензими, които имат важно значение за процесите на храносмилане;

-насърчава неутрализирането на бактериалните токсини в стомашно-чревния тракт;

-допринася за намаляване на риска от диарии;

-нормализира изхождането при констипация;

-екстрактът от лайка в Гастритикс е източник на 1,2% апигенин и проявява леко отпускащи нервната система свойства. Това бързо рефлектира и върху храносмилането и е от огромна полза при стомашно-чревни разстройства с неврогенен произход;

-подпомага работата на черния дроб и жлъчния мехур;

-продължителната употреба на Гастритикс може да допринесе за „прибирането“ на корема.

Разфасовка: 100 капсули. Дозировка: по 2 капсули дневно с храна. Гастритикс е оригинален продукт на Nature’s Way, USA – водеща компания за производство на хранителни и диетични добавки с 50-годишен опит в индустрията.

Oфициален вносител за България: Ревита ЕООД.

Осигури перфектната почивка за себе си и своите близки с Гастритикс!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *