Хидролесс Слим – иновация в борбата с излишното тегло

Хидролесс слим е най-новият продукт, чийто съставки са изцяло на растителна основа. Те подпомагат извличането на излишните течности от организма, подобряват метаболизма, като заедно тези двете действия подпомагат процеса на поддържане на нормално телесно тегло. Активните съставки са: екстракт от горчив портокал, боровинки на прах, ябълков оцет, екстракт от коприва, цинк, екстракт от черен пипер, хром.

Екстракт от горчив портокал – богат на флавоноиди и парасинефрин, които са отговорни за стимулиране на метаболизма, неговото засилване, указват контрол върху калорийния разход на организма и оттам водят до намаляване на излишното телесно тегло.

Боровинки – боровинките се славят със силните си антиоксидантни свойства, като защитават клетките и тъканите от оксидантен стрес и намаляват процесите на стареене.

Ябълков оцет – успешно контролира апетита и изгаря излишните мазнини, освен това има тонизиращо и ободряващо действие.

Екстракт от коприва – допринася за по-бързото отстраняване на отпадни продукти, мастни киселини, както и регулира синтеза на белтъчини. Притежава още антиоксидантни свойства.

Цинк – регулира процеса на метанболизъм на въглехидратите, макро хранителни вещества, на мастните киселини, на основи и киселини, както и поддържа нормалния синтез на белтъчини. Също така защитава клетките и тъканите от оксидантен стрес.

Екстракт от черен пипер – пиперинът допринася за ускоряване на мастния метаболизъм и съответно за намаляване на излишното тегло. Освен това премахва отпадните токсини чрез отстраняване на излишната вода от организма.

Хром – поддържа нормалната концентрация на глюкозата в кръвта, ускорява метаболизма на белтъци, въглехидрати и мазнини. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *