Как се хранят известните лични треньори – част втора

Препоръчваме ви:

Личните треньори са във фитнеса по работа, но това не означава, че не се хранят правилно и не тренират два пъти повече от своите клиенти, затова трябва да се вслушаме в думите им. Ето как се хранят те и какво препоръчват едни от най-известните лични треньори.

Д-р Джордан Метзл

12-пъти Айрънмен, със собствена система за трениране и доктор по спортна медицина в Ню Йорк

Философия на диетите: „Макар всяка година да участвам в маратона Айрънмен, за мен е важна философията, че ключът е в умереността”

За изчистванията със сокове: „Не съм голям фен на нищо радикално, прекалено много обичам храната, за да се оставя само на сокове”

Хранене: „Три сутрини през седмицата тренирам „гол”, което ще рече, че не ям нищо така горя повече мазнини, а другите сутрини закусвам с тост с мед и плодове. След тренировки режимът ми е същият както и преди това. Винаги следвам 3 правила, за да не преяждам, ако не е добро за теб, не го слагай наоколо. Спя добре, така че не огладнявам за нездравословна храна. Но когато това се случи, аз предупреждавам колегите и приятелите ми да ме ударят, ако ме видят да ям нещо нездравословно. Ако ям навън винаги залагам на сьомга и никога не поръчвам пържено пиле.

Алехандро Чобан

Признат хранителен експерт и писател на книга за правилно хранене

Философия на диетите: „Никога не пропускам хранене, защото тялото очаква това и складира мазнини, ако не го получи”

За изчистването със сокове: „Соковете за пълни с витамини, минерали и фибри, когато ги взимаш с умереност те са много питателни.”

За Храненето: „Винаги започвам деня си с кафе, овесени палачинки и сироп без захар или омлет от белтъци със зеленчуци заедно с пуешко и пълнозърнест тост. Имаме нужда от енергия, затова е много важно преди тренировка да вземем въглехидрати, след нея си правя протеинов шейк. Моето правило против преяждане е да стоя далеч от мазните храни, винаги  заменяйте маслото със зехтин, а ако ям навън избирам храни, които са полезни за тялото ми.”

Споделете какво казват треньорите за храненето. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *